Acesta susține că PNL și USR ar trebui să fie mai atente la modul în care gestionează problemele românilor, deoarece se pot trezi afară din primul eșalon politic.

Astfel, partidele de stânga pot valorifica eșecul liberalilor, iar oamenii vor avea de ales între PSD și AUR.

„Poporul român votează în cele din urmă şi el va trebui să-şi hotărască preşedintele. Dacă nu suntem atenţi, noi cei din dreapta vom fi într-o situaţie complicate. Mi-e teamă să nu ajungem în situaţia din 2000 cumva, în care dreapta a ieşit pe locul trei şi s-a bătut stânga cu extrema. Să ne uităm foarte atent la ce se întâmplă în Europa şi să guvernăm corect!”, a precizat Rareş Bogdan la EVZ Play.

EvZ Play. Analiză politică. Coaliția pierde procente din cauza neînțelegerilor

Intrat în politică de numai doi ani, dar observator al politicienilor din calitatea de jurnalist, Rareș Bogdan susține că luptele celor două partide, PNL și USR, ar trebui să se dea pentru recâștigarea electoratului, nicidecum nu ar trebui să fie interne.

A infirmat toate zvonurile că PNL s-ar bizui pe el la viitoarele alegeri prezidențiale.

„ Eu mai am timp să stau în politică 20 de ani. Abia am intrat de mai puţin de 2 ani. PNL trebuie să-şi găsească un candidat puternic”, a subliniat Rareș Bogdan la EvZ Play.

Emisiunea integrală poate fi urmărită aici

EvZ Play . Urmează perioadă grea pentru Orban

Pentru Ludovic Orban, președintele PNL, urmează o perioadă grea, estimează Rareș Bogdan. El este unul dintre primii care a lansat critici dure la modul în care conduce partidul.

Deși nu vrea să recunoască public, Ludovic Orban a scindat PNL.  Cele mai multe neînțelegeri le are cu filialele din Transilvania. Negocierile cu UDMR le-au nemulțumit în ultima perioadă. Prin urmare, lupta se va da mai întâi intern. Pentru a ajunge candidat la președinția României ar trebui să treacă de Congresul de algeri din toamna acestui an.