Voiculescu a scăpat hățurile pandemiei din mână, iar parterii de coaliție, USR Plus, nu au motive să se opună remanierii lui, consideră liberalul Florin Roman.

Astfel, premierul Florin Cîțu ar trebui să ia o decizie finală în ceea ce îl privește pe Voiculescu. În opinia deputatului Florin Roman, la conducerea Ministerului Sănătății ar trebui să vină un om competent.  Așa cum era Nelu Tătaru.

Exclusiv EvZ Play. Vlad Voiculescu, trimis acasă

Să plece acasă, să rămână cu Facebookul lui. Ministerul Sănătății ar trebui să fie pe mâna unui om competent, a spus Florin Roman la EvZ Play, moderată de Robert Turcescu.

Află aici ce are în comun ministrul Sănătății  cu primarul Brașovului

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, i-a enervat pe liberali, după ce a scris public că la debutul pandemiei, PNL a ascuns date oficiale legate de numărul cazurilor de Covid și de situația din spitale, pentru că urma campania electorală pentru alegerile parlamentare.

Citește aici despre gafele ministrului Vlad Voiculescu

Într-o replică dată Violetei Alexandru, deputat PNL, Voiculescu face acuzații grave la adresa PNL.

“Felul “inovativ” în care a fost calculată incidența înainte de alegeri mi-a ridicat câteva semne de întrebare:

1) din calcul au fost eliminate cifrele din focare – nicăieri în Europa nu s-a mai procedat așa;

2) din calculul incidenței la 14 zile au fost “pierdute” vreo două zile.

Astea sunt “artificiile” de anul trecut pe care le-am descoperit cu surprindere și mai mult decât atât.

Până să vorbim despre cum comunicăm, ceea ce comunicăm. Ar trebui să fie cât mai aproape de adevăr. Contează, mai ales în situații de genul ăsta. Altfel ne furăm singuri căciula mințindu-ne frumos.”

Premierul Cîțu i-a solicitat, de asemenea, să găsească soluții pentru gestionarea pandemiei de Covid. I s-a cerut să prezinte un raport săptămânal.

Coaliția de guvernare l-a susținut pe Vlad Voiculescu, după ce PSD a depus o moțiune simplă pe Sănătate. Atacul de pe rețelele de socializare arată, însă, că relațiile dintre cele trei partide sunt tensionate.