Achiziția din Cluj fost făcută în perioada în care măsurile de restricție impuse de pandemie erau în vigoare și la Sala Polivalentă  nu se desfășura niciun eveniment. Angajații au descoperit aceste plăți și sunt revoltați. În urmă cu doar câteva luni, Rusu anunța reduceri de personal, reduceri ale cheltuielilor de strictă necesitate.

Cluj. Cui i-a trebuit Costum Boss?  El știe, nu a întrebat pe nimeni, nu a luat pentru nimeni!

Lista articolelor de îmbrăcăminte este uluitoare, iar angajații spun că nu au văzut niciodată să aducă hainele în instituție. La întrebarea erau ținute oficiale, aveați nevoie de ținută oficială(?)unii dintre angajați au precizat pentru evz.ro de Transilvania: „în niciun caz, asta se face pe măsuri, el știe, nu a întrebat pe nimeni, nu a luat pentru nimeni!”

Iată doar câteva haine a cumpărate de Ionuț Rusu din calitatea de șef al Sălii Polivalente Cluj. Achizițiile au fost făcut, de asemenea, publice pe rețeaua de socializare Facebook, preluate ulterior de evz.ro și știridecluj.ro

Costum Boss + pantaloni Boss – 679 lei

 Jeans Boss – 779  lei

Jachetă Wellensteyn – 1399 lei

Ionuț Rusu e în Grecia, în concediu

Deși a avut un an lipsit de activitate intensă, Ionuț Rusu este în concediu în Grecia, la momentul redactării acestui articol.

Potrivit angajaților Sălii Polivalente, el va fi chemat de urgență în prima ședință a Consiliului de Administrație pentru a justifica aceste achiziții.

Cine este, de fapt, Ionuț Rusu

Ionuț Rusu este un tânăr în vârstă de 35 de ani, susținut de Emil Boc și Alin Tișe. A ajuns să fie directorul Sălii Polivalente  din 2015. Deși a fost contestat din cauza lipsei de experiență, Boc i-a luat apărarea de fiecare dată, în ideea că susține tinerii.

Potrivit CV-ului public, este licențiat în știinte economice și a absolvit și un masterat în Managementul Securității.

Conform ultimei declarații de avere, deține un apartament în Cluj, un autoturism BMW, două depozite bancare la Banca Transilvania, unul în lei cu soldul de 215 409 și unul în euro, cu soldul de 15760. Nu are datorii, iar salariul lunar net de la Sala Polivalentă Cluj este de 9000 de lei. Nu este căsătorit și nu are copii.

sursă foto: Ionut Rusu facebook-cont oficial