Echipa lui Liviu Ciobotariu nu a reușit să rupă blestemul  meciurilor fără victorie. FC Hermannstadt a remizat cu UTA Arad, scor 1-1, într-un meci din etapa a 22-a a Ligii I de fotbal.

Dacă prima  repriză a fost lipsită de ocazii de gol, primii care au marcat au fost arădenii abia în a doua repriză. Internaționalul Alexandrul Albu a marcat, cu o lovitură de cap în minutul 63. FC Hermannstadt a egalat rapid, pritr-un șut fără preluare din marginea careului de către spaniolul David Mayoral în minutl 66.

UTA Arad a avut două bare în minutul 53, când portarul celor de la FC Hermannstadt a respins șutul lui Albu și în ultimele minute de prelungire când  David Miculescu a reluat centrarea lui Simo Rrumbullaku.

Gol anulat pentru echipa din Sibiu

Echipa lui Liviu Ciobotariu a avut un gol anulat în minutul 71, când David Mayoral a trimis în plasă, dar arbitrul a dictat fault în atac. ,,Bătrâna Doamnă” rămâne doar cu o singură victorie în acest sezon, acasă.

FC Hermannstadt are cinci egaluri și cinci eșecuri în ultimele zece meciuri din Liga I. În tur, întâlnirea dintre cele două echipe nu a adus niciun câștigător, scorul final fiind la fel ca și cel de astăzi, 1-1.

Liviu Ciobotariu, în meciul cu UTA, nu l-a avut pe teren pe fundașul central Ousmane Viera. Jucătorul a fost suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Echipa lui Liviu Ciobotariu, FC Hermannstadt, nu a reușit să rupă blestemul celor 9 meciuri fără victorie. FC Hermannstadt a remizat cu UTA Arad, scor 1-1, într-un meci din etapa a 22-a a Ligii I de fotbal.

FC UTA Arad – AFC Hermannstadt 1-1 (0-0), Arena ”Francisc Neuman” – Arad

Au marcat: Alexandru Albu (63), respectiv David Mayoral (66).

Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Ovidiu Artene (Vaslui); arbitru de rezervă: Florin Mihai Marcu (Oradea)

Observatori: Eduard Dumitrescu (Piteşti) – CCA, Iulius Nemţeanu (Ghermăneşti/Ilfov) – LPF