Sora unui polițist de la Serviciul Poliției Rutiere Maramureș a făcut mărturii cutremurătoare. Femeia spune că a fost bătută fără milă de fratele ei

Sora unui polițist de la Serviciul Poliției Rutiere Maramureș a făcut mărturii cutremurătoare. Femeia susține că a fost bătută fără milă de omul legii. Astăzi, ea și-a scos certificat medico-legal și a depus plângere la IPJ Maramureș.

Femeia trăiește cu frica în sân după ce fratele ei a aflat că ea a depus plângere în urma bătăii crunte primite săptămâna trecută. Ea a mai spus că a sunat chiar de mai multe ori la 112. Terorizată femeia s-a înregistrat pentru a fi mai convingătoare și sperând că astfel va stopa vreo nenorocire.

”Stau prin vecini în frig. Am fost bătută de fratele meu în data de 13 ianuarie 2021. Acum m-am întors de la medicul legist din Baia Mare. El a aflat că am depus la IPJ Maramureș o plângere. Mă așteaptă acasă, la domiciliu. Am sunat la 112 de vreo trei ori. A fost poliția la fața locului și le-am spus să îmi spună când sunt acolo ca să pot intra în curte. Am sunat-o pe mama și plângea în hohote și îmi spunea că e Emilian frate-mi-o și că își caută o cheie și că iar mă omoară în bătaie”, spune sora polițistului.

”Ce să zic. Stau afară în frig și tremur. Sunt agresată pe tot corpul de la bătaia lui”, spune victima

”Ce să zic. Stau afară în frig și tremur. Sunt agresată pe tot corpul de la bătaia lui. Asta-i viața: cu polițist în casă mea, domnul polițist Bordeianu Emilian. Mă rupe în bătaie și mi-a promis de data asta că mă bagă în scaun cu rotile că moartea e frumoasă”, continuă sora polițistului. Întreaga declarație o puteți asculta în imaginile video.

Poliția maramureșeană a trecut prin scandaluri importante anul trecut. În 2020, nouă agenți au fost acuzați de DGA de luare de mită. La fel polițiștii maramureșeni sunt reclamați frecvent de abuzuri, bătăi și agresiuni la adresa cetățenilor aflați fără prea multă apărare. Se spune că de unde nu e foc, nu iese fum. Instituția încearcă să meargă cu demnitate înainte, sperându-se eliminarea și pedepsirea elementelor dăunătoare din mers.