În cadrul unei postări pe rețeaua de socializare Facebook, deputatul de Alba, Florin Roman a anunțat construirea unui centru intermodal de transport rutier și feroviar de dimensiuni mari, în zona de acces pe autostrada Sebeș-Turda.

Conform celor spuse de către deputat, în aria respectivă se vor ridica, de asemenea, și ce centre logistice care presupun câteva milioane de euro și înseamnă câteva sute de noi locuri de muncă.

Potrivit acestuia, detaliile referitoare la investițiile de față vor fi, în curând, făcute publice.

Florin Roman despre dezvoltarea infrastructurii rutiere

Astfel, în cadrul postării sale, Florin Roman a amintit cum în vremea în care făcea echipă la Consiliul Județean, cu Ion Dumitrel, a pariat pe dezvoltarea infrastructurii rutiere deoarece conștientiza faptul că acest lucru va însemna atragerea unor investiții considerabile.

”Trebuie să împart cu voi o mare bucurie! Poate puțini își mai amintesc lupta pe care am dus-o pe vremea în care făceam echipă cu Ion Dumitrel la Consiliul judetean, mai întâi pentru autostrada Sebeș-Turda și mai apoi pentru urcarea/coborârea de la Decea, care nu era prevăzută în proiectul inițial.

Am pariat pe dezvoltarea infrastructurii rutiere pentru ca știam ca va fi un magnet pentru mari investiții!

Și atunci când crezi în ceva, visele pot deveni realitate”, a scris Roman pe contul său de Facebook.

Crearea de noi locuri de muncă

De asemenea, acesta a mai anunțat și viitoarea construire a unui centru centru de transport feroviar și rutier intermodal care va asigura câteva sute de locuri noi de muncă.

Realitate este și semnarea unui contract pentru realizarea în zona amintită a unui centru intermodal de transport rutier și feroviar, de centre logistice, care înseamnă milioane de euro și câteva sute de noi locuri de muncă!

În scurt timp veți știi mai multe despre una dintre cele mai importante investiții pe autostrada în care am crezut de la un capăt, la altul! Și mai urmează și alte vesti bune”, a mai spus Florin Roman.