De luna viitoare, transportorul aerian Flydubai a anunțat zboruri către Cluj-Napoca, scrie Gul Business, citată de Rador. FlyDubai va deservi cu zboruri către Cluj-Napoca cu un total de 16 zboruri săptămânale.

Conform Rador, compania aeriană din Dubai va opera două zboruri pe săptămână între Dubai International (DXB) și Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (CLJ) începând cu 20 martie 2021.

Zborul către Dubai va pleca de la ora 10.15 dimineața și va ateriza în Cluj-Napoca la 13.55. Zborul de întoarcere va pleca din orașul clujean la ora 14.45 și va ajunge în Dubai International la ora 22.00.

Un bilet la clasa business de la Dubai la Cluj-Napoca începe de la 1800 de euro, iar pentru clasa economică de la 250 de euro. Emiratele Arabe vor partaja codul de rută, astfel călătorii pot opta pentur mai multe destinații deservite de ambele companii aeriene.

Flydubai operează în București

Compania din Dubai operează, zilnic, un zbor dus-întors între Dubai International și București. Compania aeriană Flydubai va deservi piața aeriană din țara noastră cu 16 zboruri săptămânale.

Ghaith Al Ghaith, CEO la Flydubai, a declarat: „Am început să operăm spre București cu patru zboruri pe săptămână, în 2012. De atunci, Flydubai și-a triplat operațiunile pe piață, deoarece cererea a crescut pentru traficul comercial și de marfă între România și EAU.

„Ne dorim să stimulăm în continuare fluxurile de călători și comerț în ambele direcții.”

Toți călătorii care vor opta pentru cursele Flydubai trebuie să fie la curent cu toate reglementările pentru întreaga lor călătorie. Totodată, datorită pandemiei de COVID-19, compania aeriană a luat toate măsurile necesare de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

Flydubai a introdus o asigurare de călătorie care include acoperirerea COVID-19 pentru pasagerii care optează să zboare cu compania aeriană.

Compania Flydubai

Flydubai, în mod legal Dubai Aviation Corporation, este o companie aeriană bugetară deținută de guvern în Dubai, Emiratele Arabe Unite, cu sediul central și operațiuni de zbor în Terminalul 2 al Aeroportului Internațional Dubai.