Ultimii care au ieșit pozitivi de la UTA Arad  sunt: Alexandru Benga, Florin Iacob, Simos Rooumpoulakos. De asemenea, antrenorul Laszlo Balint n-a scăpat de infecția cu Covid.

Până la acest moment, starea lor este bună, însă, suporterii sunt îngrijorați de faptul că partidele se pot amâna.

S-au ănregistrat și teste neconcludente, iar testarea va fi repetată în următoarea perioadă. Dacă vor ieși pozitive, meciul cu FC Botoșani de luni, 22 februarie, va fi reprogramat.

Regulamentul Ligii 1 prevede că meciul poate fi reprogramat o singură dată. Nu va putea fi stabilit mai devreme de data de 1 martie, iar în cazul în care nici la această dată nu se poate juca, se va lua în considerare ultimul rezultat dintre cele două echipe. În această ipoteză, UTA Arad va pierde, pentru că ultima partidă cu FC Botoșani s-a încheiat cu 0-3.

Focar de Covid la UTA Arad

În urma testării COVID susținute astăzi de componenții echipei noastre, trei jucători au ieșit pozitivi, este vorba de Florin Iacob, Simo Roumpoulakou și Alexandru Benga. În plus, câteva rezultate au fost neconcludente, cei în cauză urmând să fie retestați mâine. Ca măsură de precauție, clubul a decis să întrerupă activitatea echipei până la aflarea rezultatelor noilor teste .

Între cele două echipe este o diferență de două puncte în Liga 1. Mai exact, FC Botoșani se află pe locul al cincilea, cu 36 de puncte, iar UTA Arad pe locul al șaptelea, cu 29 de puncte.

UTA Arad a sființit stadionul

Arădenii n-au scăpat de ghinion, deși au sființit stadionul înaintea meciului cu Dinamo(scor 0-1)

Sperăm să rupem acest blestem al meciurilor de pe teren propriu. Suntem și noi conștienți că ocupăm ultimul loc în clasamentul meciurilor disputate acasă”, declara Laszlo Balint.

În ceea ce privește reluarea meciurilor de fotbal cu suporteri pe stadion, acest lucru este posibil în funcție de numărul de cazuri de Covid din zona în care se dispută meciul.