Ianis Hagi a fost titular al Rangers în partida cu Aberdeen

Avându-l pe Ianis Hagi titular, Rangers a dominat categoric startul jocului și, după un penalty ratat de James Tavernier în minutul 28, când Aberdeen a și rămas în 10 oameni, după eliminarea lui Hedges, a deschis scorul prin Alfredo Morelos, în minutul 33, relatează Digisport .

În repriza a doua, având și avantajul jucătorului în plus pe teren, echipa lui Steven Gerrard a continuat dominația și și-a dublat avantajul, prin același Alfredo Morelos, în minutul 50. Aberdeen a redus din diferență în minutul 67, datorită golului reușit de Matthew Kennedy, care a stabilit, totodată, și scorul final.

Victorie în deplasare pentru Rangers. Aberdeen – Rangers 1 – 2.

Datorită victoriei de la Aberdeen, Rangers a ajuns la 65 de puncte obținute în doar 23 de etape și este în continuare neînvinsă. Echipa lui Steven Gerrard este așadar lider în Scoția, cu 22 de puncte mai mult decât Celtic, care are, însă, patru meciuri mai puțin disputate.

Echipa Aberdeen a rămas pe locul trei, cu 39 de puncte. Aberdeen ocupă acum poziția a treia în Premiership și a fost neînvinsă în ultimele șase jocuri. Jurnaliștii britanici au scris, înaintea meciului, că ultimele prestații ale lui Ianis Hagi „îl obligă” pe Steven Gerrard să-l folosească din primul minut.

Ianis Hagi făcut o partidă și avut chiar șansa de a deschide scorul în minutul 7. Internaționalul român a trimis un șut puternic din afara careului care a trecut însă pe lângă țintă. Spre finalul partidei, în minutul 82, Ianis Hagi a părăsit terenul, fiind înlocuit de Bongani Zungu.

Din câte se pare Ianis Hagi a intrat în grațiile antrenorului Rangers, Steven Gerrard, datorită jocurilor bune prestate în ultimele partide deosebit de importante pentru liderul campionatului Scoției. Ianis Hagi este una dintre revelațiile campionatului scoțian.