Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu, FC Hermannstadt  nu a reușit să câștige, pe teren propriu, împotriva celor de la Viitorul Costanța. Meciul s-a terminat scor 0-0, într-un meci disputat în cea de-a 27 a etapă a Ligii I.

Meciul a debutat lent, iar gazdele nu au reușit să se apropie de poarta celor de la Viitorul până în minutul 54. Fotbaliștii lui Ciobotariu au fost aproape de gol, după o eroare a portarului Valentin Cojocaru. Partida a fost presărată cu pase greșite și foarte puține faze memorabile.

Jucătororii antrenați de Mircea Rednic au fost într-o formă mai bună decât sibienii, apropiindu-se de de gol în minutul 64, după o centrare în careu.

Trei înfrângeri pentru FC Hermannstadt

Sibienii nu au mai reușit să câștige un meci de trei etape. FC Hermannstadt are o singură victorie în ultimele 15 meciuri, șase egaluri și opt eșecuri. Sibienii au acum 23 de puncte în clasament și se află pe poziția a 15-a în Liga I. Viitorul Constanța se află pe locul 11, cu 30 de puncte, după 26 de meciuri.

În etapa a 12-a din Liga I, FC Viitorul a reușit să se impună în fața celor de la FC Hermannstadt pe 10 ianuarie, cu scorul de 2-1.

Meciul de astăzi a avut loc pe Stadionul Gaz Metan-Nediaș și s-a terminat 0-0. Partida a fost echilibrată în toate cele 90 de minute, cele două formații nelăsând prea multe spații în defensivă.

Cele două echipe s-au întâlnit de șapte ori la nivelul Ligii I. Ambele echipe au reușit să se impună acasă, pe teren propriu. Echipa lui Mircea Rednit a câștigat de patru ori, iar sibienii au reușit să câștige doar de două ori. Un joc s-a încheiat la egalitate.

Arbitru: George Cătălin Găman (Craiova); arbitri asistenţi: Daniel Mitruţi (Craiova – Dolj), Adrian Popescu (Craiova); arbitru de rezervă: Andrei Antonie (Bucureşti)

Observatori: Cornel Sorescu (Piteşti) – FRF, Paul Cazan (Bucureşti) – LPF.