Finanțatorul echipei sibiene a anunțat că, după victoria neașteptată împotriva celor de la FCSB, fotbaliștii vor primi o primă consinstentă. Totodată, victoria de duminică seară a rupt blestemul celor 10 meciuri fără nicio victorie a echipei lui Liviu Ciobotariu.

Chiar dacă ultimul meci pe care FC Hermannstadt la câștigat a fost pe 13 decembrie 2020, sibienii au reușit să aducă acasă  3 puncte importante, duminică, împotriva celor de la FCSB. Ei s-au impus cu scorul de 1-0. Golul victoriei a fost marcat din penalty.

După meciul de duminică, echipa urcă pe locul 14, cu 22 de puncte. Etapa viitoare, Hermannstadt va juca în deplasare cu Universitatea Craiova. Partida se va juca vineri, 19 februarie, de la ora 20.30.

Primă în valoare de 30.000 de euro

După finalul jocului, Claudiu Rotar a informat clubul că jucătorii vor primi suma de 30.000 de euro pentru prima victorie din acest an.

„O victorie muncită, le-am dat o primă bună băieților. Au vrut să o ia și au obținut-o, bravo lor! E vorba de 30.000 de euro. Nu știu cum îi împart, le dau banii și e problema lor mai departe.

Au avut la fiecare meci câte 20.000 de euro, doar la victorie. Vrem să îi motivăm. Știm că pentru bani fac orice. Mi-a plăcut cel mai mult atitudinea”, a spus Claudiu Rotar, la emisiunea GSP Live.

Luni va ajunge un nou jucător în lotul echipei

Astăzi, 15 februarie, FC Hermannstadt a reușit să achiziționeze pe Billal Sebaihi, mijlocaș cu dublă cetățenie: franceză și algeriană. Tânărul este cotat pe transfermarket.com la suma de 450.000 de euro.

Fotbalistul în vârstă de 28 de ani poate evolua și pe postul de mijlocaș stânga/ dreapta sau mijlocaș central-ofensiv. Fotbalistul a mai jucat pentru echipe precum: Saint-Etienne B, CS Constantinn, Manisaspor,  Boluspor, Kaspiy Aktau.

În ultimul sezon, Billal Sebaihi a jucat în 18 partide și a înscris de patru ori, având tot atâtea pase de gol.

Mijlocașul francez a semnat cu FCH pentru o perioadă de un an și jumătate și va purta aici tricoul cu numărul 30.