Giedrius Arlauskis, portarul din Lituania, ar putea ajunge la CFR Cluj. Portarul, în vârstă de 33 de ani a efectuat deja controlul medical și urmează să îmbrace tricoul alb-vișiniu în cel mai scurt timp.

Edi Iordănescu este încântat de venirea portarului și recunoaște meritele portarului din Lituania pentru succesele obținute de către CFR Cluj în perioada 2017-2020.

Arlauskis este un portar extrem de valoros, care a contribuit mult la performanțele obținute de CFR Cluj, în ultimii ani” l-a lăudat antrenorul campioanei României.

Giedrius Arlauskis a adunat în cele trei sezoane la CFR Cluj peste douăzeci de apariții în cupele europene.

Arlauskis și Bălgrădean

Tehnicianul de 42 de ani a precizat că lupta pentru titularizare va fi una acerbă între Arlauskis și Bălgrădean. Iordănescu a mai precizat că Bălgrădean a avut o periadă foarte bună în ultimele meciuri, chiar dacă a avut o accidentare ce l-a ținut, pentru o scurtă perioadă, departe de poartă.

„Bălgrădean a avut o perioadă foarte bună, după ce am preluat eu echipa. S-a accidentat apoi și a avut două meciuri mai puțin fericite. Însă, acum, se află, din nou, pe o traiectorie foarte bună” a spus, Edi Iordănescu, la sfârșitul confruntării de luni, cu FC Argeș. CFR Cluj a reușit o victorie categorică, cu scorul de 5 – 0.

Sandomierski rămâne ultima opțiune

Al treilea portar din lotul lui Edi Iordănescu este polonezul Grzegorz Sandomierski. În vârstă de 31 de ani, el a venit la echipa din Gruia în 2019 și a reușit să bifeze doar opt prezențe în tricoul alb-vișiniilor.

Ultima sa partidă în care a apărat poarta alb-vișiniilor a fost pe 1 februarie, în deplasarea de pe terenul celor de la Chindia Târgoviște.

„Dacă va veni Arlauskis, atunci vom avea în lot trei portari foarte valoroși și încă un tânăr promițător care vine din spate” a mai declarat, Edi Iordănescu.

Arlauskis a făcut vizitele medicale și urmează să semneze contractul cu CFR Cluj în următoarele zile.