La alegerile parlamentare din 6 decembrie, în judeţul Harghita sunt aşteptaţi la vot 267.415 de alegători înscrişi pe listele electorale permanente, în cele 291 de secţii de votare: 66 în cele patru municipii, 20 în cele cinci oraşe şi 205 în cele 58 de comune din judeţ.

„Vă invit să participăm toţi la vot, astăzi este ziua în care se alege Parlamentul României. Credem că interesele judeţului Harghita trebuie să fie întărite, susţinute în Parlamentul României. Am dori să nu fie luate decizii fără ca interesele, problemele şi viziunea judeţului Harghita să nu fie luate în seamă. Eu cred că astăzi dăm şi un vot pentru tineret şi chiar eu îndemn pe tinerii judeţului Harghita să iasă la vot. Pentru că nu dorim ca această generaţie să plece de aici.

Am dori ca astăzi, acum şi chiar în perioada pandemiei, cât mai mulţi tineri să poată să aibă un viitor şi să poată să aibă şi un prezent, o perspectivă de a rămâne sau de a veni acasă. Aşadar, eu cred că pentru toate generaţiile cel mai important lucru este tineretul, copiii noştri, copiii şi tinerii, pentru care trebuie să luăm decizii. Eu vă chem la vot şi sper să veniţi într-un număr cât mai mare şi judeţul Harghita să fie fruntaş la prezenţă”, a declarat Borboly Csaba, la ieşirea de la urne.