Însă, procurorii din Hunedoara au extins cercetările și pentru cel de-al doilea copil pe care l-a lovit fără milă. Astfel, pe masa judecătorilor se mai află un dosar împotriva acestui bătăuș. Este acuzat de violență în familie. El l-a lovit pe copilul concubinei lui, trântindu-l de pământ, tot într-un parc din Hunedoara.

Dacă va fi găsit vinova definitiv, agresorul celor doi copii poate rămâne închisoare pentru tot restul vieții. Acest lucru ar fi posibil prin cumularea pedepselor.

Hunedoara. Cea mai proastă veste pentru agresorul din parc

Una dintre victimele lui Alexandru Cobzaru, cunoscut de opinia publică drept monstrul din Hunedoara, a fost afectat crunt, atât fizic, cât și emoțional, Copilul, în vârstă de 13 ani, a suferit o fractură craniană și amnezie parțială. La acest moment, este externat, dar primește consiliere psihologică.

Procurorii susțin că are discernământ și vor să răspundă penal pentru faptele comise.

„ Inculpatul , la data de 07.02.2021, în jurul orelor 15:35, pe fondul unei stări tensionate generată de cearta dintre persoana vătămată minoră în vârstă de 13 ani şi un alt minor în vârstă de 8 ani – fiul concubinei sale, care se aflau în parcul de joacă pentru copii, situat în spatele blocului G2 de pe bulevardul Dacia din municipiul Hunedoara, loc în care se aflau atât copii, cât şi persoane adulte, a prins-o pe persoana vătămată minoră cu mâinile de gât, a ridicat-o la aproximativ 2 metri înălţime (deasupra capului inculpatului), după care a proiectat-o cu putere de pământ, producându-i o fractură de os occipital cu dehiscenţă de 2 mm, leziune care necesită 25-30 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, tulburând ordinea şi liniştea publică”, precizează Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

După producerea acestei violențe, în mediul on-line a citculat o petiție pentru modificarea Codului Penal. Oamenii vor închisoarea pe viață pentru cei care lovesc copiii. Parlamentarii au spud că vor face noi propuneri legislative în acest sens.