Decizia a fost semnată de șefa Casei Naționale de Asigurări de Sănătate(CNAS), Adela Cojan.

Numele lui Adrian David este foarte cunoscut în rândul hunedorenilor. Mulți dintre ei se mai întreabă cum  reușeste să aibă o ascensiune fulminantă, la nici la 40 de ani.

Acesta a devenit cel mai tânăr președinte din istoria Consiliului Județean Hunedoara, după ce a renunțat la  Uniunea  Națională pentru Progresul României(UNPR), în anul 2014.  Cu alte cuvinte, Adrian David este liberal de aproape 7 ani, timp în care a obținut diverse funcții publice: președinte de Consiliu Județean, administrator public al municipiului Deva, consilier al primarului Devei, Florin Oancea. În prezent, este prim-vicepreședinte al PNL Hunedoara.

Ca în politică: azi te cerți, mâine te îmbrățișezi

Odată cu asumarea unor funcții publice și-a asumat și criticile, atenția opiniei publice.

Cel care l-a criticat vehement și în mod public a fost europarlamentarul Siegfried Mureșan, pe vremea când nu era coleg în PNL cu acesta, ci membru  PMP.

Mureșan a cerut public  anchetarea lui Adrian David, de către DNA și OLAF, pentru modul în care s-au făcut lucrările la un drum de o importanță majoră pentru Transilvania, DJ 705, Costești – Sarmizegetusa Regia. Fiind la conducerea Consiliului Județean Hunedoara, l-a numit direct răspunzător pentru atribuirea licitației.

Lucrurile s-au potolit când Siegfried Mureșan a devenit liberal, la fel ca Adrian David și au apărut împreună în clipuri electorale, în care își afirmă susținerea reciprocă.

Adrian David este dublu licențiat, în Drept și Știinte Economice,  conform datelor publice, postate inclusiv pe rețelele de socializare și  este fiul  fostului comandant al Poliţiei Deva , Ioan David, anchetat şi condamnat definitiv pentru favorizarea unor grupări de crimă organizată din municipiu.

Liberalii se plâng între ei

Numirea unor șefi la instituțiile deconcentrate, negocierea prefecților, aduce în atenția opiniei publice unele regrete ale liberalilor, mai ales că unii le expun fără nicio reținere.

Este și cazul deputatului PNL de Alba-Iulia, Florin Roman, care o regretă pe Violeta Alexandru, cea care s-a aflat la conducerea Ministerului Muncii.

 „A fost unul din cei mai buni miniștri ai guvernului PNL! A “moștenit” peste 19000 de dosare nesoluționate și le-a adus la ZERO, intr-un an. Sincer, nu am înțeles de ce a fost schimbată! Ca de altfel mulți romani! Nimeni nu e ministru pe viața, dar sa schimbi lucrurile când ele merg bine, nu prea pot înțelege! ”, a scris deputatul Roman pe contul său de Facebook.