Medicii din Hunedoara  au considerat, în urma primelor analize, că nu este necesară o intervenție chiruricală.

Hunedoara. Copilul lovit cu bestialitate, cu amnezie parțială

După ce a fost agresat, băiatul, în vârstă de 13 ani, a suferit o fractura la cap. Medicii susțin că e în stare de loc, din acest motiv are o amnezie parțială.

Minorul primește consiliere psihologică, iar mama acestuia a ajuns într-un centru maternal.

Agresorul, supranumit, monstrul din Hunedoara, se află în arest preventiv și a mărturist judecătorilor că vrea să consulte un psihiatru.

Scenele de violență au fost la ordinea zilei în familia copilului, iar psihologii spun că inclusiv unchiul lui repetă în mod inconștient un comportament violent.

Scenele de violență au înfuriat mii de oameni

Scenele de violență au înfuriat mii de oameni. În mediul on-line, s-au strâns semnături pentru infracțiunile împotriva copiilor să fie pedepsite cu închisoatre pe viață.

Peste 3000 de de semnături s-au strâns până la acest moment, iar parlamentarii au anunțat că iau în calcul modificarea Codului Penal.

„Cerem pedeapsă maximă, închisoare pe viață pentru acest nenorocit!”, „Este inadmisibil să faci un asemenea gest! Acesta nu merită să mai vadă lumina zilei printre gratiile celulei! Să fie condamnat pe viață încă din primă instanță, întrucât fapta comisă nu are nicio scuză!”, se menționează în mesajele din cadrul petiției semnate de cetățeni.

Bărbatul  a fost filmat în timp ce a agresat doi copii, în urmă cu  o săptămână.  S-a îndreptat  furios către un minorul  care se dădea pe un leagăn și îl înjură. Apoi  îl ridică şi îl trânteşte cu putere pe pământ.

Copilul trântit în cap a rămas nemişcat, în stare de șoc,   din cauza durerilor. Câteva secunde mai târziu, în timp ce primul copil zăcea pe jos, f bărbatul se îndreaptă spre un alt copil, îl înjură şi repetă scena de  violentă.