Autorul infracțiunii, Ștefan Constandin, bărbatul ce a fost acuzat că și-a răpit soția și a ținut-o cu forța într-o clădire din Sibiu și agresat-o a fost condamnat la ani grei de închisoare.

Pe 4 decembrie, agresorul a fost reținut și trimis în judecată în stare de arest preventiv. El a fost acuzat de violare de domiciliu, violenţă în familie şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Totodată, alături de agresor a fost condamnat la un an de închisoare Cornel Todor, un prieten de-al său. Și el a fost acuzat de către procurori de lispire de libertate.

Hunedoara. Femeie agresată de  soț

Pe 30 noiembrie 2020, Ștefan Constandin a intrat peste soția lui din satul Brănișca, Hunedoara, fără drept și consimțământul acesteia. În acel moment, femeia era împreună cu concubinul. Bărbatul a devenit agresiv și a refuzat să părăsească locuința femeii.

„În sarcina aceluiaşi inculpat s-a mai reţinut că în data de 30 noiembrie 2020, împreună cu inculpatul Cornel Todor, în ciuda opoziţiei exprese a persoanei vătămate a lipsit-o pe aceasta de libertate.

Luând-o pe aceasta împotriva voinţei sale din locuinţa sa, urcând-o într-un autovehicul, condus de suspectul Cornel Todor şi transportând-o la sediul firmei sale, o fostă centrală termică din Sibiu, unde a continuat să o ţină împotriva voinţei sale până în data de 1 decembrie 2020, în jurul orei 11:00” se precizează în dosar, informează Adevărul.ro.

Privată de libertate din motive de gelozie. Femeia a fost bătută și lovită de nenumărate ori 

Totodată, bărbatul a târât-o de păr pe soția sa și i-a aplicat mai multe lovituri pe tot corpul pe toată durata deplasării din satul ei spre Sibiu. Femeia s-a ales cu leziuni traumatice ce au necesitat îngrijiri medicale de 12 zile.

Din cercetările procurorilor, bărbatul a fost ajutat de către un prieten, și el acuzat de răpirea femeii. De asemenea, el a fost părtaș la violența animalică pe care bărbatul a aplicat-o femeii.