Spre exemplu, organizația județeană  PNL Hunedoara a votat în unanimitate rezoluția de susținere acestuia.

Partidul Național Liberal -filiala Hunedoara îl susține pe Ludovic Orban, președintele PNL. A demonstrat deopotrivă calități politice și administrative fără echivoc, atât în calitate de lider al partidului, cât și ca Prim Ministru al României.

În ședința Biroului Politic Județean al PNL Hunedoara, a fost votată în unanimitate rezoluția de susținere a președintelui PNL, Ludovic Orban, au transmis liberalii din Hunedoara.

PNL Hunedoara. Cele mai bune rezultate cu Ludovic Orban

Aceștia susțin că au înregistrat cele mai bune rezultate alături de Orban, ca președinte.

Actualul președinte al Camerei Deputaților poate face deja calculele pe cine mizează la Congresul de alegeri din toamna acestui an.

Sub președinția lui, Partidul Național Liberal a obținut cele mai bune rezultate.   Acesta a dovedit că este un adevărat lider politic, reușind să coaguleze partidul.  A câștigat principalele competiții electorale. În același timp, în calitate de premier,  Ludovic Orban a gestionat, în 2020, cea mai grea perioadă traversată de România postdecembristă. Este vorba despre  criza sanitară fără precedent cauzată de pandemia de COVID – 19. Chiar dacă ne aflam în plină campanie electorală și era conștient că partidul poate pierde voturi prin măsurile nepopulare adoptate, Ludovic Orban a pus înaintea interesului politic interesul României. A aplicat  cele mai corecte decizii, necesare pentru a depăși cu bine această pandemie care a afectat întreaga omenire”, subliniază PNL Hunedoara.

Tensiuni și în coaliția de guvernare

Tensiunile din interiorul PNL nu s-au încheiat. Mai mult decât atât, acestea par să se fi mutat în coaliția de guvernare. Liderii USR PLUS nu sunt tocmai entuziasmați de partnerii lor din PNL.

Totul a pornit de la măsurile de relaxare în pandemie. Ministrul Sănătății susține că deschiderea barurilor și a caselor de pariuri poate avea efecte devastatoare asupra ratei de infectare cu Covid-19.

Cu toate acestea, în capitală,  au fost redeschise de luni, 25 ianuarie.