Astfel, va lucra direct cu premierul Florin Cîțu și Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților.
Lucian Heiuș este un liberal apropiat celor doi și a fost deputat PNL de Hunedoara, în perioada 2016-2020.

Lucian Heiuș este un liberal apropiat celor doi și a fost deputat PNL de Hunedoara, în perioada 2016-2020.

Hunedoara. De la mecanică la cifre- Ce studii are Lucian Heiuș

Lucian Heiuș are trei facultăți absolvite. Prima este Facultatea de Mecanică, din cadrul Politehnicii Cluj- Napoca (1990), a doua Facultatea de Ştiinţe Economice în cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj Napoca (1999) şi ultima Facultatea de Management Turistic şi Comercial din cadrul Universităţii Creştine „Dimitrie Cantemir”.

Cel puțin, conform datelor din CV-ul public i-a plăcut să studieze. Nu s-a mulțumit cu cele trei licențe și a făcut și un masterat în știinte juridice, pe care l-a absolvit în 2006

Evident, după atâtea studii au venit și funcțiile. A fost director la mai multe instituții și societăți cu profil mecanic și director la ANAF Timișoara în perioada 2013-2016.

De ce sunt unii liberali din Ardeal supărați

La baza supărării liberalilor din Ardeal stă, în fapt, numirea în funcții cheie preferențială.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj-Napoca, Emil Boc, primarul Clujului, deputatul Florin Roman, toți sunt supărați că n-au fost consultați cu privire la unele numiri în funcții publice.

Scandalul intern din PNL a luat amploare în ultima perioadă și se dorește schimbarea lui Ludovic Orban, de la conducerea partidului.

Primul care îi va fi contracandidat direct este Rareș Bogdan, potrivit ultimului anunț.

După această declarație, prima care i-a luat apărarea lui Ludovic Orban, a fost Adriana Săftoiu, fost deputat PNL.

„ Suntem pe aceleași poziții, dar avem opinii diferite. Sigur că mi-aș fi dorit ca PNL să țină la principiile pe care le-a expus public. Nici cel mai mare adversar al PNL nu poate să îi reproșeze că într-un an de guvernare nu a reparat, măcar, ceea ce nu s-a făcut în 30 de ani. Dar nici cel mai bun prieten al PNL nu poate să nu vadă abateri grave de la principii care, ca să fie respectate, nu aveau nevoie nici de buget și nici de rezolvarea pandemiei, ci doar de o morală minimă” .