Deces învăluit de mister la Arad. Un fost director al Colegiului Național ”Moise Nicoară” din anii 90 a fost găsit împușcat cu armă proprie de vânătoare

Deces învăluit de mister la Arad. Un fost director al Colegiului Național ”Moise Nicoară” din anii 90 a fost găsit împușcat cu armă proprie de vânătoare lângă el. Ștefan Alexandru a fost profesor de fizică și se pare că suferea de depresie în ultimul timp. O depresie mai mult sau mai puțin recunoscută și mai mult sau mai puțin observată și cunoscută de apropiați.

Primele indicii conduc către varianta suicidului cu arma proprie de vânătoare. Fostul director deținea legal o armă de vânătoare, fiind deci vânător cu acte în regulă.

Comisarul-şef Adrian Şimon, adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, a declarat pentru  Agerpres că bărbatul era vânător autorizat şi deţinea legal arma de vânătoare găsită lângă cadavru.

O persoană a sunat la numărul de urgență 112. Ajuns la fața locului, echipajul medical nu a putut decât să constate decesul bărbatului. Fostul profesor s-a împușcat în cap. Arma de vânătoare a fost găsită chiar lângă el.

„Din primele cercetări rezultă că a fost o sinucidere”, a mai declarat comisarul-șef Adrian Şimon. Fostul director se pare că suferea de depresie

„Din primele cercetări rezultă că a fost o sinucidere”, a mai declarat comisarul-șef Adrian Şimon.

Ștefan Alexandru era pensionar de un an de zile și își pierduse soția în toamna anului trecut. Se pare că el n-a putut suporta singurătatea și a recurs la gestul suicidal. El avea un fiu stabilit în Franța, dar se pare că această realitate nu i-a îndulcit zilele senectuții.

Din câte se pare, anul trecut și acest debut de an a fost mult prea greu de suportat la bilanț de către fostul director al Colegiului Național ”Moise Nicoară”. Cercetările în acest caz continuă pentru stabilirea tuturor detaliilor care caracterizează acest incredibil eveniment. Ștefan Alexandru a fost cunoscut ca fiind o persoană foarte echilibrată, iar examenele psihologice pentru port-armă le-a obținut fără vreo observație sau vreo bănuială.