Marți seara, a fost alertată secția de Pompieri Turda pentru un incendiu din municipiul Câmpia Turzii. Au fost trimise imediat echipajele de intervenție. La faţa locului au intervenit două autospeciale pentru stins incendii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Turda. A intervenit și o autospacială de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Câmpia Turzii şi un echipaj SAJ.

În momentul sosirii la locul evenimentului casa, cu o suprafață de circa 30mp, ardea generalizat. Conform martorilor de la fața locului a avut loc și o explozie înăuntrul acesteia înainte de sosirea echipajelor de pompieri. Incendiul a fost stins în rapid, dar când pompierii au reușit să intre în casă au găsit cadavrul unui bărbat.

„În această seară a fost desfăşurată o intervenţie pentru stingerea unui incendiu, care a cuprins o casă de locuit situată pe strada Ialomiţei din municipiul Câmpia Turzii. În momentul sosirii la locul evenimentului casa, cu o suprafaţă de circa 30 mp, ardea generalizat, iar conform relatărilor persoanelor de la faţa locului a avut loc şi o explozie înăuntrul acesteia înainte de sosirea echipajelor de pompieri şi a SVSU Câmpia Turzii. Flăcările au fost stinse în cca 15 minute după sosirea la faţa locului, iar, ulterior, pompierii au găsit înăuntrul casei distruse corpul unui bărbat care prezenta traumatisme incompatibile cu viaţa”, se arată într-un comunicat al ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, la faţa locului au intervenit două autospeciale pentru stins incendii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Turda, una de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Câmpia Turzii şi un echipaj SAJ.