Rezultatele proiectelor de management ale candidaţilor declaraţi admişi la concursul pentru funcţia de manager al Centrului Cultural Municipal “George Coşbuc” din Bistriţa au fost anunţate.

Potrivit legislaţiei actuale, pentru a putea fi admis trebuie obţinută nota minimă, respectiv 7.

Interviu public

Primăria Bistriţa a anunţat faptul că la interviul susţinut în cea de-a doua etapă a concursului poate asista oricine, în cazul în care se depune o cerere aferentă. Cu toate acestea însă, cei prezenţi nu pot să intervină adresând întrebări şi nici nu au dreptul de a înregistra.

”Etapa a doua a concursului – susținere a proiectelor de management în cadrul interviului – va avea loc în data de 5 aprilie, începând cu ora 10.00, în sala mare de ședințe a Primăriei Bistrița.

Persoanele care doresc să asiste la etapa interviului vor depune o solicitare scrisă în acest sens, până la data de 2 aprilie, ora 10.00, la secretariatul comisiei de concurs în care vor preciza datele personale de identificare.

Persoanele care asistă în acest mod la etapa interviului nu au dreptul să intervină în cadrul discuţiilor şi/sau să înregistreze pe orice suport fizic modul de derulare a interviului. Accesul în sală se va face cu respectarea prevederilor legale în vigoare cu privire la regulile de protecție și sănătate pentru prevenirea și limitarea răspândirii infecțiilor determinate de virusul SARS-CoV 2”.

Când se afizează rezultatele

Rezultatele concursului pentru funcţia manageriala a Centrului Cultural Municipal Bistriţa vor fi anunţate în data de 6 aprilie, iar până în ziua următoare, la ora 16:00, contestaţiile pot fi depuse. Pe data de 8 aprilie acestea vor fi soluţionate şi se vor afişa rezultatele finale.

Şase candidaţi înscrişi. Câţi merg mai departe

În total, la concurs s-au înscris şase candidaţi, însă dosarele depuse de către managerul interimar al CCM, Mihai Berbunschi, jurnalistul Ciprian Moldovan, tenorul Florin Ormenișan și Ion Bradea au fost respinse.

Cu privire la candidaţii declaraţi admişi, proiectul de management din cadrul Dosarului 22559, al actualului manager al Centrului Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud, Gavril Ţărmure, a primit nota 8,28, în timp ce proiectul din Dosarul 22360, al profesorului Claudiu Şulăr, a fost notat cu 7.68.