Ioana Engelhardt, a reuşit performanţa de a câştigat concursul în vederea ocupării concursului postului de manager al Centrului Cultural Județean Arad, toate acestea, după o lungă perioadă de interimat.

În decursul lunii iulie a anului 2019, în perioada în care era votat în funcţie Ionel Bulbuc, managerul Centrului Cultural Județean, viceprimar al municipiului Arad, interimatul la conducerea instituțieim a fost asigurat e către Ioana Engelhardt, seful de serviciu în cadrul centrului.

După finalizarea alegerilor locale, Bulbuc a revenit pentru o perioadă de câteva luni la şefia centrului, însă, odată cu votarea sa în funcţia de VP al Consiliului Județean Arad, domnia sa a decis să îşi înainteze demisia de la Centrul Cultural respectiv, iar nou interimar a fost asigurat de aceeași Ioana Engelhardt.

Ioana Engelhardt: „Vom încerca și să dezvoltăm taberele pe care le avem”

„Secretariatul comisiei de concurs anunță rezultatul final al concursului, conform prevederilor Regulamentului de organizare și desfășurare a concursului de proiecte de management la Centrul Cultural Județean Arad: candidat – Ioana Engelhardt; Notă etapa I – 9,93; Notă etapa II – 9,80; Rezultatul concursului – 9,86; Rezultatul final – câștigător”, se arată într-un document publicat de Consiliul Județean Arad pe 24 martie.

„Dorim să continuăm proiectele pe care le avem acum. Momentan, așteptăm să vedem ce restricții vor mai fi, să știm ce putem continua și ce nu. Pe termen mai lung, ne propunem să atragem cât mai multe fonduri, chiar am început să lucrăm la atragerea de fonduri europene. Vom încerca și să dezvoltăm taberele pe care le avem, la Moneasa și Căsoaia și, cât va fi posibil, și Școala Populară de Arte”, a declarat Ioana Engelhardt pentru Jurnal Arădean/aradon.ro.

Informaţii suplimentare puse la dispoziţie de către CJ

În momentul în care instituţia va beneficia de un anumit buget se vor pune la dispoziţie şi mai multe informaţii cu privire la activitatea Centrului Judeţean, iar situaţia epidemiologică va asigura organizarea evenimentelor culturale.