Un bărbat din Ghiroda a fost drastic sancționat de către autorități după ce s-a gândit că ar fi o idee bună să iasă la pescuit fiind bolnav de Covid-19. Virtual DJ Crack

Infectat cu teribilul virus chinezesc, un bărbat din comuna Ghiroda, județul Timiș, nu a respectat izolarea impusă de către autorități și a ieșit la baltă în speranța de aprinde pește. Câți pești a prins nu se știe, însă se cunoaște valoarea amenzii aplicate de polițiști.

Dosar penal și amendă de peste 1.000 de euro

Mergând în control în prima zi de Paște la domiciliul său, polițiștii nu l-au găsit pe bărbat acasă, acesta fiind identificat la pescuit. În consecință, autoritățile i-au făcut dosar penal și l-au amendat cu suma de 5.000 de lei.

Bărbatul domiciliat în comuna amintită mai sus a contactat noul coronavirus, motiv pentru care acesta se afla în izolare la domiciliu iar poliția locală a trebuit, conform legii, să meargă în control. Însă surpriză, aceștia s-au găsit nevoiți să îl aștepte să revină acasă întrucât acesta nu respectase măsura izolării dom iciliare.

Așteptat acasă de Poliția din Ghiroda

Potrivit celor spuse de către reprezentanții Primăriei Ghiroda, izolarea pur și simplu i-ar fi ajuns bărbatului în cauză, acesta luând decizia de a se duce la o relaxantă partidă de pescuit pe balta Ghiroda.

Pentru nerespectarea măsurilor impuse de către lege, acesta s-a ales cu un dosar penal și cu o amendă în valoare de 5.000 de lei. edraw mindmaster serial key

„Un cetățean al comunei Ghiroda, confirmat pozitiv COVID și aflat în izolare la domiciliu, n-a mai suportat să stea acasă și a ieșit în prima zi de Paște… la pescuit!

Polițiștii locali l-au verificat la domiciliu și, cum nu a fost de găsit, l-au așteptat până când omul s-a întors relaxat după o zi petrecută în natură, nechibzuință care l-a costat 5.000 de lei, valoarea amenzii contravenționale”, au anunțat reprezentanții Primăriei Ghiroda pe pagina de facebook.