UTA sărbătoreşte întoarcerea antrenorului care în cursul zilei de ieri şi-a făcut prezenţa pentru prima dată în faţa ziariştilor pentru a vorbi despre meciul de la Mediaş.

Cu privire la disputa cu Gaz Metan, Laszlo Balint a opinat cu încredere, acesta pârând în formă maximă şi conectat la absolut tot ce se întâmplă în jurul exhipei.

„E clar că suntem în fața unui meci dificil, care va sta, probabil, sub semnul echilibrului, deoarece – din punct de vedere al valorii – suntem două echipe echilibrate, o spune și clasamentul. Importanța punctelor puse în joc este foarte mare, o victorie – a noastră sau a medieșenilor – ar reprezenta o desprindere aducătoare de liniște. Mă refer aici la acea zonă fierbinte a retrogradării.

Chiar dacă avem problemele noastre, legate de lot, plecăm spre Mediaș cu gândul de a încerca să obținem toate punctele puse în joc. Repet și o subliniez, suntem conștienți că vom evolua împotriva unui adversar dificil, care are în componență jucători valoroși și care va urmări să câștige toate punctele puse în joc”.

Laszlo Balint nu se teme

Întrebat dacă îl sperie faptul că fundaşii tiulari nu vor fi prezenţi la partida cu Gaz Metan, Laszlo Balint a spus următoarele:
„La noi nu există titulari. E adevărat, Benga și Erico au cele mai multe minute în acest sezon ca fundași centrali, dar asta nu înseamnă că nu am încredere în cei care vor evolua acum pe pozițiile respective. A lipsit și Iacob, iar Balauru, care a debutat practic în acest campionat, și-a făcut treaba foarte bine.

Categoric, mai avem de lucru, atât din punct de vedere individual, cât și colectiv, dar – una peste alta – ideea este una foarte fermă: am încredere în absolut toți jucătorii care sunt acum în vestiar și sunt convins că vor demonstra că merită să îmbrace tricoul acestei echipe”.

Florin Ilie, optimist şi acesta

Având în vedere faptul că Begna şi Erico vor lipsi la meciul de faţă, Florin Ilie va fi titular la Mediaş, acesta fiind şi el tot la fel de încrezător.

„Ne așteaptă o partidă dificilă la Mediaș, întâlnim un adversar bun al campionatului, cu jucători de valoare. Suntem însă încrezători, ne-am antrenat foarte bine în această săptămână, așa că mergem să recuperăm punctele pierdute în tur”.