În cursul zilei de sâmbătă, începând cu orele 20:00, pe „Francisc Neuman” UTA întâlneşte formaţia celor de la FCSB, motiv pentru care antrenorul Laszlo Balint doreşte ca jucătorii săi să dea dovadă de „foame de fotbal” şi să înregistreze un rezultat deosebit, precum şi o performanţă notabilă.

Laszlo Balint: „FCSB, o echipă care se bate an de an pentru trofee în România”

„Suntem, din nou, în fața unui nou meci pe propriul teren, unul dificil, în fața unui adversar care nu mai necesită prezentări. FCSB este o echipă care se bate an de an pentru trofee în România, iar în acest an – din punctul meu de vedere – are șanse mari să câștige titlul de campioană.

Au avut un parcurs foarte bun, au jucători de calitate, dar nu cred că vă spun ceva noutăți, toată lumea cunoaște aceste detalii. Rămân la convingerea că e foarte important ceea ce vom reuși noi să facem” – a declarat Laszlo Balint.

Regrete resimţite după CFR Cluj

Potrivit tehnicianului UTA-ei, acesta doreşte să transmită jucătorilor „foamea de fotbal”, mai ales că încă există o serie de regrete în urma meciului cu campioana.

„Avem, încă, regretul că în meciul cu CFR Cluj nu am reușit să scoatem un rezultat pozitiv, dar vreau să cred că vom transforma acest sentiment de după acel joc în energie pozitivă, în foame de fotbal, rezultat și performanță, așa cum le-am transmis jucătorilor. Știm că nu e deloc ușor, dar ne dorim să progresăm, ușor, ușor, să arătăm bine, să etalăm un joc bun și să încercăm să obținem un rezultat pe măsură” – a mai spus Balint.

Meciul cu UTA nu va fi sacrificat

Antrenorul echipei arădene a mai vorbit şi despre situaţia în care FCSB va trimite jucători la echipa secundă, aceea care joacă, tot sâmbătă, împotriva celor de la Steaua, în Liga a III-a.

„Chiar dacă cei de la FCSB vor alege să trimită câțiva jucători la echipa a doua, sub nicio formă nu cred că vor sacrifica maciul de la Arad. Au în componență jucători foarte buni, au un lot echilibrat, atât valoric, cât și numeric, plus tineri de o calitate certă.

Așa că, nu există niciun semn de întrebare asupra echipei adverse, ba – mai mult – cred că vor fi motivați să bifeze două meciuri în aceeași zi” – a mai afirmat Balint.