Înaintea partidei cu Sepsi OSK, antrenorul echipei din Sibiu se așteaptă de la jucătorii lui să fie responsabili și să aducă cele trei puncte mult dorite. Echipa lui Liviu Ciobotariu trece printr-o perioadă delicată, iar orice rezultat în afară de victorie nu o avatanjează în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

”Trebuie să câştigăm acest meci, fiindcă situaţia noastră din clasament este una delicată şi vrem să ţinem pasul cu plutonul. Avem nevoie de puncte. Avem la dispoziţie aproape tot lotul de data asta, problemele fiind mai reduse în acest sens. Aştept de la jucători mai multă responsabilitate, o tresărire de orgoliu, fiindcă avem nevoie de puncte”, a declarat Ciobotariu.

Liviu Ciobotariu: Un joc dificil cu o echipă ambițioasă și foarte bună

Antrenorul de la FC Hermannstadt a lăudat pe cei de la Sepsi OSK și a recunoscut că îi așteaptă un meci dificil.

”Va fi un joc dificil. Întâlnim o echipă cu un obiectiv diferit faţă de cel pe care îl avem noi. Ei se luptă pentru primele 6 locuri în clasament. Sepsi este o echipă arţăgoasă, ambiţioasă şi foarte bună. Au pierdut 3 meciuri în 24 de etape, ceea ce înseamnă că au o eficacitate foarte mare”, a mai spus tehnicianul.

În meciul ce va avea loc duminică, 28 februarie, Ciobotariu nu se va putea baza pe mijlocaşul defensiv Romario Pires, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene şi nici pe fundaşul Saed Issah, accidentat. În meciul de duminică va reveni pe gazon Ionuț Stoica. Fotbalistul s-a refăcut după ce a suferit o accidentare în urmă cu două etape.

Lupta pentru victorie, singura soluție pentru Ciobotariu

Cele două echipe au remizat, 1-1, în meciul tur. Pentru echipa lui Ciobotariu a marcat spaniolul David Mayoral.

Duminică, 28 februarie, de la ora 18.00, pe Stadionul Gaz Metan Mediaș, FC Hermannastadt întâlnește pe Sepsi OSK în cea de-a 25-a etapă a Ligii I.