Astăzi, 31 ianuarie, de la ora 12, pe Stadionul Municipal din Botoșani, AFC Hermannstadt joacă în deplasare celor de la FC Botoșani.

Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al AFC Hermannstadt e hotărât să câștige împotriva celor de la FC Botoșani. Acesta a antrenat echipa în urmă cu două sezoane.

FC Botoșani ocupă locul 7 în clasamentul Ligii I cu 24 de puncte, iar AFC Hermannstadt se situează pe locul 14 în clasament, cu 17 puncte.

Pentru această confruntare din etapa a XX-a, jucătorul central Ionuț Stoica este suspedant pentru cumul de cartonașe galbene. De asemenea, Claudiu Belu și Adrian Scarlatache sunt accidentați.

Meci special pentru Liviu Ciobotariu

Partida de la Botoșani va fi una specială pentru actualul antrenor de la FC Hermannstadt. Acesta a antrenat în urmă cu două sezoane pe FC Botoșani. Antrenorul susține că obiectivul principal o să se întoarcă acasă cu cele trei puncte.

Obiectivul nostru este să câștigăm cât mai repede trei puncte ca să ne ridicăm moralul. Am încredere în jucătorii noștri. Sunt convins că au dat tot ce au putut în ultimele două meciuri și vor face asta și cu FC Botoșani. (…)

Vom merge la Botoșani să jucăm fotbal și să luăm trei puncte, chiar dacă este o deplasare lungă și grea.

Trebuie să ne revenim din punct de vedere fizic și moral, să fim montați acolo și să facem un meci bun, cu un rezultat pozitiv”, a declarat Ciobotariu”, a declarat antrenorul la conferința de presă.

În tur, AFC Hermannstadt a câștigat cu scorul de 2-1 în ultimul meci jucat pe Stadionul Municipal Sibiu.

Situația în clasament

Hermannstadt este penultima în Liga 1, cu 17 puncte strânse în 19 meciuri. Sibienii au fost depășiți la golaveraj sâmbătă de FC Voluntari, dar cu o victorie la Botoșani ar putea urca până pe locul 12 sau 13, în funcție de rezultatul înregistrat.

FC Botoșani s-ar apropia la un punct de locurile de playoff cu o victorie împotriva sibienilor. Moldovenii ar acumula 27 de puncte.

Astăzi, 31 ianuarie, de la ora 12, pe Stadionul Municipal din Botoșani, AFC Hermannstadt joacă în deplasare celor de la FC Botoșani.