Liviu Ciobotariu are mai așteptări de la echipa sa. După victoria cu FCSB, antrenorul echipei de fotbal FC Hermannstadt vrea să câștige meciul cu Universitatea Craiova.

Potrivit AGERPRES, antrenorul sibienilor a declarat că meciul cu Universitatea Craiova o să fie unul dificil.

”Ne aşteaptă o partidă foarte dificilă. Va fi un meci foarte greu. Universitatea Craiova are jucători tineri şi foarte buni. Această echipă este una de mare tradiţie în fotbalul românesc, care s-a luptat pentru titlu până în ultima etapă în sezonul anterior. Vom încerca să scoatem maxim din acest joc şi să repetăm evoluţia bună, spun eu, din etapa precedentă cu FCSB”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Liviu Ciobotariu mizează pe atitudinea pozitivă a sibienilor după ce au reușit să învingă echipa lui Gigi Becali, cu scorul de 1-0.

Este important să avem aceeaşi atitudine, aceeaşi determinare şi aceeaşi dorinţă să obţinem un rezultat pozitiv. Am văzut că Universitatea Craiova a schimbat antrenorul şi totodată stilul de joc. Este un motiv în plus pentru ca meciul de vineri seara să fie unul foarte disputat”, a declarat Liviu Ciobotariu pentru AGERPRES.

FC Hermannstadt nu se poate baza pe trei jucători importanți

Liviu Ciobotariu nu se va putea baza pe mijlocașul Petrișor Petrescu. Fotbalistul este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Totodată, fundașii Ionuţ Stoica şi Saed Issah sunt accidentaţi.

În lotul sibienilor revine mijlocașul Bright Addae și atacantul spaniol Dadid Mayoral. Fotbaliștii au fost suspedanți în meciul cu FSCB.

Șapte meciuri între FC Hermannstadt și Universitatea Craiova

În meciurile directe între cele două echipe, Craiova a reușit să se impună de cinci ori, un meci s-a terminat la egalitate. FC Hermannstadt a câștigat doar o singură dată. Craiova s-a impus în tur cu 1-0.

Universitatea Craiova se află pe locul al treilea în clasamentul Ligii I, cu 44 de puncte. Echipa lui Liviu Ciobotariu ocupă locul 14, cu 22 de puncte. Sibienii s-au impus în fața liderului FCSB, cu o victorie limită, 1-0.

Meciul dintre Universitatea Craiova şi FC Hermannstadt are loc vineri, pe Stadionul ”Ion Oblemenco” din Craiova (ora 20:30), în etapa a 24-a a Ligii I.