Liviu Ciobotariu, antrenorul echipei sibiene de fotbal, FC Hermannstadt, trăieşte cu dorinţa ca echipa sa de jucători să poată repeta meciul din etapa anterioară, respectiv cel cu Academica Clinceni. De asemenea, acesta speră ca formaţia pe care o antrenează să poată învinge pe terenul din Mediaş în faţa campioanei CFR Cluj.

Cu siguranţă, disputa de pe gazon de luni seara va fi una cu totul specială pentru fotbalul din ţara noastră, dar şi pentru Liviu Cionotariu întrucât fiul acestuia va evolua pe teren, în lotul echipei adverse.

”Ne așteaptă un joc greu. Întâlnim campioana României – CFR Cluj. Este o echipă puternică, solidă pe toate compartimentele, cu jucători experimentați pe plan intern și internațional.

Faptul că jucăm acasă nu este neapărat un avantaj pentru noi, fiindcă jucăm la Mediaș, fără suporteri. Mi-aș fi dorit să avem suporterii de partea noastră, dar sper să ne adaptăm condițiilor de joc. Venim acum după un rezultat pozitiv cu Academica Clinceni.

Ne dorim foarte mult să repetăm jocul bun din partida anterioară și vrem să câștigăm următorul meci cu CFR Cluj. Avem nevoie de puncte. Vrem să ieșim cât mai rapid din situația grea în care ne aflăm în clasament și să reușim să bucurăm suporterii din Sibiu”,a declarat Ciobotariu înainte de condruntarea cu CFR.

Liviu Ciobotariu vrea „concurenţă pe posturi”

Acesta a subliniat faptul că a identificat un „grup foarte bun la Sibiu”, dar încă se necesită jucător pentru concurenţă, precum şi un lot complet.

”Am găsit un grup foarte bun la FCH, cu jucători de calitate. Îmi doresc concurență pe posturi, iar asta înseamnă că va trebui să mai aducem jucători. Vom încerca să mai aducem fotbaliști, fiindcă vom juca din 3 în 3 zile și vor apărea suspendări, accidentări și vrem să avem concurență pe posturi.

Mai trebuie adus un fundaș central, să avem 4 fundași centrali. Ne mai trebuie un fundaș stânga, iar în linia de mijloc mai avem nevoie de un mijlocaș inter. De asemenea, mai dorim un mijlocaș lateral. Va trebui completat lotul.”, a mai spus Ciobotariu.

„Război” între tată şi fiu

Având în vedere faptul că Denis Ciobotariu va intra pe teren alături de echipa adversă, meciul dintre FC Hermannstadt şi CFR Cluj va fi întradevăr una inedită pentru fotbalul românesc.

”Este o raritate ca în fotbal ca tatăl să fie antrenor şi fiul să fie adversar ca jucător, dar viaţa personală merge înainte, la fel ca şi cea profesională. Trebuie să ne facem datoria!”, a precizat tehnicianul sibienilor.

Partida de faţă se va desfăşura fără spectatori pe data de 25 ianuarie, începând cu ora 20:30, pe Stadionul Gaz Metan din Mediaş.

Sursa video: YouTube/FCH TV