Cristian Moș, vicepreledintele Consiliului Județean Timiș a anunțat faptul că refuză recepția a trei drumuri județene, care în momentul de față se află într-o stare de degradare apărută imediat după asfaltare.

Concret, este vorba despre drumurile județene dintre Sânmartinu Sârbesc și Sânmartinu Maghiar, drumul dintre Lucareț, până la limită cu județul Arad și Seceani – Fibiș. Articulate Storyline Full Version

Concorm spuselor vicepreședintelui CJ Timiș, după sărbătorile actuale constructorii vor fi înștiințați de termenul în care aceștia vor fi nevoiți să rezolve situația de față.

„Sunt trei drumuri care sunt cu probleme. Diriginții de șantier trebuie să verifice dacă se respectă de către constructor cele stabilite de proictant, pe lângă oamenii noștri din aparatul de specialitate.

Noi am văzut că sunt probleme, am chemat diriginți de șantier să-și verifice actele, să discute cu constructorii și să-i atenționeze clar că noi nu vom prelua un drum care în clipa de față nu a fost recepționat de CJ și arată cum arată, un drum peticit care trebuia să fie nou”, a declarat vicepreședintele CJ Timș.

Cristian Moș, în discuții cu constructorii după sărbătorile pascale

Potrivit vicepreședintelui Timiș, după terminarea sărbătorilor pascale, se vor da, de comun acord cu constructorii, termene pentru realizarea celor trei drumuri județene. download aact portable

Însă, Cristian Moș subliniază faptul că nu va permite ca termenele respective să fie depășite cu mai mult de 6 luni de zile.

„Le-am dat inițial un termen, inițial să-și aleagă ei, dar vom discuta după Paște în așa fel încât ei să-și pună drumurile în punctul care trebuie sau să vină ei cu un termen că atunci va fi gata, dar nu-i vom lăsa nici jumătate de an, pentru că ele trebuiau predate deja.

Se vor face carotări pe acele drumuri și verificări și dacă va fi nevoie, sper să nu fie nevoie totuși, chiar și o expertiză externă”, a mai declarat Cristian Moș.