Mult îndrăgitul designer arădean Mirabela Frai trăieşte clipe de coşmar în secţia ATI COVID acolo unde s-a internat după testarea pozitivă pentru Covid-19.

În urmă cu 24 de ani, Mihaela înfiinţa casa de modă Mirabel, iar acum aceasta se zbate pentru a învinge lupta împotriva coronavirusului. În semn de suport, cunoscuţii Mirabela au postat diferite mesaje publice prin intermediul cărora cer ajutorul celor care pot dona plasmă.

„Medicii nu sunt Dumnezeu”

M-am gândit mult dacă să postez sau nu despre acest subiect, însă cu lacrimi în ochi mă gândesc că poate văzând această postare vă veți gândi de două ori dacă merită să stați pe gânduri sau să faceți teorii ale conspirației în continuare!

Nu mai stați până în ultimul moment cu gândul că vouă nu vi se poate întâmpla…acest nenorocit de virus ucide! Am stat o zi întreagă cu sufletul la gură așteptând să fie mutat un pacient (mai tânăr decât mine) din cortul de la județean într-un pat la terapie intensivă!

Ore care au lucrat în favoarea virusului și acum pot doar să mă rog și atât! Oameni buni, nu vă mai jucați și nu mai judecați fără să cercetați în amănunt tot ce vedeți în mediul on-line! Medicii nu sunt Dumnezeu, dar când ajungi în situații critice sunt cei în care îți pui ultima speranță!

Acum, vin cu o rugăminte! Opriți-vă o clipă din ceea ce faceți și haideți să trimitem spre cei aflați în suferință o rugăciune însoțită de energie pozitivă! Dumnezeu să îi aibă în grija lui și rugăciunile noastre să le fie de folos!”, a transmis una dintre prietenele Mirabelei.

Este nevoie de plasmă

Alte mesaje urmăresc să adune persoanele care pot dona plasmă pentru Mirabela.

„Până nu demult crea rochițe spectaculoase. Acum se zbate între viață și moarte, singură pe un pat la ATI. Vă rog din suflet dacă ați avut COVID și aveți anticorpi să donați pentru ea plasmă. Să specificați că pentru Frai Mirabela și că se găsește la spitalul din Grădiște. Are grupa A2 pozitiv. Virusul ucide. Nu rămâneți indiferenți!”

Povestea designerului Mirabelei Frai

Mirabela Frai a recunoscut în cadrul unei postări pe pagina atelierului faptul că pasiunea pentru moda vestimentară a început dintr-o simplă joacă care a continuat „lucrând sub severa îndrumare a mamei, care era un croitor extrem de perfecționist și atent la detalii”.

Mirabela Frai a urmat cursurile Facultăţii de Arte și Design Vestimentar, iar în anul 1997 a înfiinţat brand-ul ,,Mirabel”.

„Accentul este pus pe materiale de calitate, pe dragostea pentru micile detalii care fac diferența: ornamente realizate manual, trene dramatice, supradimensionate, flori 3D, cristale, perle și pene; siluete clasice și extrem de conturate, modele contemporane, atât ready-to-wear, haute-couture sau vestimentații obiect, colecțiile fiind destinate femeii moderne, fashion”, este descrierea creațiilor Mirabelei Frai.