Aproape o sută de persoane au fost păcălite, după ce și-au realizat rezervări la o cabană în Gilău, județul Cluj. Oamenii spun că au găsit oferta pentru perioada de Anul Nou pe un site de anunțuri – 3 nopți la 7.500 de lei. Când legătura cu așa-zisul proprietar a fost stabilită eu au trebuit să plătească un avans de până la 2.000 de lei. Și-au dat seama însă ulterior că au fost înșelați în momentul în care nimeni nu le-a mai răspuns la telefon, iar apoi au aflat că respectiva cabană nici măcar nu există în România, ci este situată în undeva în Austria.

Roxana împreună cu cei 14 prieteni ai săi au închiriat vila încă din luna septembrie, în urma unei discuții telefonice. Au achitat un avans de 2500 de lei, prin transfer bancar. Roxana Bisericaru a declarat: „Am încercat să îl sun de aproximativ 10 ori numai eu personal, dar și colegii mei cu care trebuia să mergem la cabană au mai incercat încă de vreo 5 ori fiecare. Noi am depus toți banii în luna septembrie, am completat un contract și pe urmă i-am trimis prin virament bancar. Din păcate după omul nu a mai fost de găsit, cabana nu am găsit-o nicăieri.”

Tinerii păcăliți cu aceleași poze spun că, în realitate, fotografiile ar fi de la o cabană din Austria și susțin în unanimitate că vor depune în cel mai scurt timp plângere la poliție.