Suporterii înfocați ai UTA au pregătit deja un banner imens cu mesaje împotriva celor de la FCSB. Mai exact, vizează războiul dintre FCBS-CSA Steaua.

Mesajul afișat au alertat forțele de ordine care vor urmări ca lucrurile să nu degenereze:

„Haide UTA! Haide Steaua! Steaua înseamnă CSA”, este mesajul celor care susțin UTA.

În replică, fanii AS1947 au scris pe banner : „ Vrem două victorii! Haide UTA! Haide STEAUA!”

Totul are legătură cu duelul dintre CSA Steaua-FCSB II, disputat cu cinci ore mai devreme decât partida UTA- FCSB.

Meci incendiar UTA- FCSB. Ce șanse au

Meciul se va disputa pe terenul celor de la UTA, iar cei de la FCSB sunt cu gândul la victorie. Faptul că mai mulți jucători de la CFR Cluj au fost depistați cu virusul Covid, le dă speranța că pot rămâne pe prima poziție în clasamentul Ligii 1.

Disputa face parte din etapa cu numărul 27 din Liga 1

Arădenii au fost optimiști în ultimele etape din Liga 1, însă, acum sunt foarte aproape de play-off. Pe de altă parte, raportat strict la rezultate, șansele să se impună în fața celor de la FCSB sunt minime. Au câștigat un singur meci pe teren propriu.

În turul campionatului, partida dintre FCSB și UTA a fost plină de surprize. În minutul 75, când nimeni nu credea că scorul 0-0 poate fi schimbat, arădeanul Denis Man a făcut senzație prin golurile marcate. Echipa pregătită de Toni Petrea avea să înregistreze o victorie pe ultima sută de metri(3-0).

De atunci, FCSB are media de un gol pe meci, însă, atacanții din actuala formație nu îi lasă indiferenți pe cei de la UTA.

„E adevărat că în ultima perioadă FCSB marchează mai puțin, însă nu trebuie să cădem capcană și să lăsăm vreun moment garda jos în meciul cu ei. Chiar dacă, să spunem, FCSB este nu se poate exprima la adevăratul potențial în momentul de față, trebuie să știm cum să speculăm anumite aspecte care vin și din acest echilibru care domnește în competiția Ligii 1. De multe ori, micile detalii fac diferența și eu îmi doresc să reușim să îndreptăm acele mici detalii în favoarea noastră, în așa fel încât la sfârșitul meciului să putem bucura”,a declarat Laszlo Balint, pentru prosport.ro