Meteorologii au transmis o informare de răcire a vremii în cea mai mare parte a țării. Temperaturile în Transilvania urmează să scadă, din nou, spre zero grade Celsius.

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că ,în intervalul 12-15 aprilie, vremea se va răci treptat. Temperaturile vor fi cu mult mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă. Maximele vor fi situate între 6 și 7 grade Celsius, iar minimele de la -1 la 0 grade Celsius.

Când vine primăvara?

Meteorologii au anunțat că vremea se va încălzi, treptat, în perioada 16-19 aprilie, iar valorile medii ale temperaturilor maxime va fi de 14-15 grade, iar cele minime vor fi de 1-2 grade Celsius. Conform ANM, până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză, nu vor exista oscilații termice importante pe fondul răcoros al vremii.

Atlfel spus, se vor înregistra, în medie, maxime cuprinse între 13-15 grade și minime de 2-3 grade. Pe tot parcursul intervalului de prognoză, probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată.

Prognoza meteo pentru Paștele Ortodox

În intervalul 19-25 aprilie, temperaturile vor avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, pe toată suprafața României. În regiunea vestică a țării se vor înregistra cantități de precipitații reduse, iar în rest vor fi apropiate de cele normale în această perioadă.

Între 26 aprilie și 2 mai, temperaturile vor scădea ușor pentru această periadă a anului. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general excedentare în regiunile extracarpatice. Totodată, local și la munte, cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Reamintim că ANM a emis o informare de răcire a vremii în cea mai mare parte a țării. Temperaturile în Transilvania urmează să scadă, din nou, spre zero grade Celsius.

În intervalul 12-15 aprilie, vremea se va răci treptat, iar temperaturile vor fi cu mult mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă.