Poliţiştii din Sibiu caută o fată în vârst de 12 ani care a plecat sâmbătă de acasă. Ea a plecat în jurul orei 14.00. De atunci nu s-a mai întors la domiciliul din oraş. Bunicul ei a alertat autorităţile când a văzut că fata nu mai revine acasă. Minora este cautata la Sibiu.

Inspectoratul Județean Sibiu a transmis un comunica de presă:

„Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 12 ani care a plecat de la domiciliu într-o direcţie necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie. Ei pot să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112.

La data de 17 ianuarie 2021, poliţiştii sibieni au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că, la data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 14,00, nepoata sa minoră. Cristina Ramona Roth, în vârstă de 12 ani, a plecat de la domiciliul său din municipiul Sibiu, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 150 cm, greutate aproximativ 50 de kg, ochi căprui. Are păr castaniu deschis, lung, drept, ten alb, constituție atletică.

La data dispariției, minora purta o geacă din fâș, cu glugă de culoare neagră. Avea pantaloni tip leggings de culoare neagră, pantofi sport de culoare neagră.

Nu prezintă semne particulare. ”