După mai bine de o oră de la producerea accidentului la ieșirea din orașul Luduș spre Chețani, circulația rutieră a fost reluată pe Drumul Național 15 ( E60).  Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea a patru persoane cu vârste cuprinse între 20 și 70 de ani.

„Astăzi, în jurul orei 11,30, pe DN 15, la km. 28+580 metri în afara localităţii Luduş, a avut loc un accident rutier, cu victime. Au fost implicate două autovehicule, iar patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 70 de ani, au fost răniţi. Aceştia au fost transportaţi la unitatea spitalicească, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul”, au precizat reprezentanţii IPJ Mureş.

Cercetările sunt încă în desfășurare

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a precizat că se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul rutier la ieșirea din orașul Ludoș spre Chețani.

„În total sunt patru victime, două cod galben şi două cod verde, toate cooperante. S-a deplasat la faţa locului elicopterul SMURD pentru a prelua victima din autoturism, iar ambulanţa Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) a preluat cei trei pasageri din autoutilitară şi i-a transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe (CPU) Luduş”.

Cea de-a patra victimă a fost transportată de urgență la UPU Târgul Mureș cu un elicopter SMURD. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mureș au declarat că drumul este eliberat, iar circulația a fost reluată pe ambele sensuri.

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 11.30, pe DN 15, la ieșirea din orașul Luduș spre Chețani și s-a soldat cu rănirea a patru bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 70 de ani. Aceștia au fost transportați de urgență la unitatea spitalicească. Poliția a fost sesizată despre producerea accidentului și  continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.