Conform Inspectoratului de Poliție Județean ( IPJ) Mureș, pe 8 aprilie un bărbat a fost găsit decedat într-un imobil din comuna Tăureni.

La fața locului s-a prezentat procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș. De asemenea,  o echipă de  polițiști a intervenit din cadrul IPJ Mureș. Din primele cercetări, moartea bărbatului, în vârstă de 64 de ani, a fost una violentă.

„În cursul zilei de ieri, 8 aprilie a.c., polițiștii au fost sesizați prin Apel 112, cu privire la faptul că, într-un imobil din comuna Tăureni, un bărbat a fost găsit decedat. La fața locului s-a deplasat, de îndată, o echipă operativă complexă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș. Împreună cu procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, în vederea efectuării de cercetări și stabilirii stării de fapt.

În interiorul locuinței a fost identificat cadavrul unui bărbat, de 64 de ani, din comuna Tăureni, din primele cercetări efectuate stabilindu-se faptul că moartea acestuia ar fi fost violentă.

Cercetările sunt continuate sub urmărirea proprie a Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului”, au transmis reprezentanții IPJ Mureș.

Mureș. Bărbat împușcat în cap

La sfârșitul lunii martie, polițiștii au descoperit un bărbat în propria locuință împușcat în cap. Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, era originar din Târgu Mureș.  Polițiștii au declarat că tot mai multe persoane au fost găsite în ipostaze de genul.

Datorită pandemiei de coronavirus a crescut considerabil numărul de infracțiuni. Psihologii susțin că izolarea a condus la înmulțirea faptelor antisociale.

Pentru a citi tot articolul despre bărbatul împușcat în cap, click aici.

Pe 8 aprilie, polițiștii au descoperit trupul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 64 de ani într-un imobil din comuna Tăureni. Din primele cercetări ale polițiștilor, moartea bărbatului a fost una violentă. IPJ Mureș continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.