Duminică, 28 februarie, un copil în vârstă de doar 6 luni și-a pierdut viața, în urma unui accident rutier. Mașina în care se afla s-a răsturnat în afara drumului în localitatea Chibed, pe DN 13A.

Conform AGERPRES, din primele cercetări, medicii veniți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru copilul de 6 luni. Celelalte persoane au fost transportate la UPU SMURD Târgul Mureș.

„Un autoturism a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat. În urma impactului au fost patru victime: două de sex masculin, de 20 de ani, respectiv 18 ani, o persoană de sex feminin de 16 ani şi un copil de 6 luni. Din nefericire, pentru copilul de 6 luni nu s-a mai putut face nimic, acesta a fost declarat decedat de către medicul aflat la faţa locului, celelalte trei victime au fost preluate şi transportate la UPU SMURD Târgu Mureş”, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş.

Fetița cu arsuri de la Iași se zbate între viață și moarte

O fetiță, împreună cu fratele ei, au fost duși sâmbătă seara la Spitalul Sf. Maria din Iași după ce au suferit arsuri grave cauzte de opărirea cu lichid fierbinte. Medicii au constatat că fetița are afectată 40 la sută din suprafața corpului, iar băiețelul are arsuri de 6 la sută pe suprafața corpului.

Transportul lor la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București ar putea fi amânată, întrucât există riscul de infecție în timpul transportului.

Purtătoarea de cuvânt a spitalului, Lavinia Ionescu, a declarat duminică dimineață că există riscul ca și fetița să piardă lupta cu viața în cazul în care ar urma să fie transportată.

Medicii au decis ca și copiii să rămână la spitalul din Iași. Ambii sunt sub terapie intensivă.

Cei doi copii s-au oprăti după ce ar fi răsturnat peste ei o oală cu ciorbă fierbinte. Totul s-a întâmplat într-o clipă de neatenție.