După un an în care festivalurile au lipsit cu desăvârșire, anul 2021 vine cu o veste bună pentru iubitorii de muzică. Neversea, cel mai mare festival de muzică de la Marea Neagră, a anunțat artiștii pentru cea de-a patra ediție a festivalului.

Organizatorii au precizat că s-a lucrat intens la desfășurarea festivaului în cele mai sigure condiții. Apariția vaccinului vine cu speranța că vara anului 2021 o să readucă festivalul pe malul Mării Negre.

Dimitri Vegas & Like Mike, Black Eyed Peas și Nicky Romero sunt doar câțiva dintre artiștii care vor urca pe scenă anul acesta. Don Diablo, Tchami și Immet Ozcan B2B Brennan Heart și-au anunțat, de asemenea, prezența la festivalul din 2021.

Artiști consacrați pe scenele uderground

Nume sonore din genurile deep house, drum&bass și dubstep vor urca pe scenele undegroud: Arapu, Kozo B2B Dan Andrei, Priku. Totodată, pe scenă va urca și Cezar B2B Praslea. De asemenea, Raresh, Sit, Sublee B2B Cap, The Temple îi vor electriza pe fanii celui mai mare festival de la malul Mării Negre. Totodată, pe scenă va urca The Ark, Borgore, Dirtyphonics, Dub FX și Malaa.

Organizatorii au anunțat că cele 4 zile de festival vor avea loc în condiții sigure. Festivalul de pe plaja din Constanța va aduce în fața miilor de fani pe cei mai îndrăgiți DJ-i și artiști cunoscuți la nivel mondial. Datorită pandemiei de COVID-19, Neversea se va organiza cu respectarea recomandărilor autorităților.

Principala datorie a organizatorilor e sănătatea și siguranța fanilor, artiștilor și locuitorilor orașului Constanța.

FREEDOM Passports

Mai bine de 90% dintre fanii care au cumpărat biletele și abonamente pentru anul 2020 le-au transformat în varianta Anytime Pass. Acesta le va asigura accesul, la alegere, la una dintre cele trei ediții Neversea.

Fanii pot achiziționa FREEDOM Passports, ce le oferă acces la ediția din 2021. Prețurile pentru FREEDOM Passports sunt următoarele:

General Access Basic, Freedom Passport 4 zile – 134 euro + taxe

General Access Flexi, Freedom Passport 4 zile – 149 euro + taxe