Nicolae Robu e obișnuit să atace noul edil al Timișoarei ori de câte ori are ocazia. De data aceasta, fostul primar susține că Dominic Fritz și-ar fi delegat semnăturile „crezând că va scăpa de DNA”. Robu mai spune că edilul e singurul ,,primar fără portofoliu” din România.

Pe pagina sa de Facebook, Nicolae Robu a spus că actualul primar nu are dreptul de semnătură, iar mandatul său este nul.

„Crezând că veți scăpa de DNA, ați delegat semnăturile și ați rămas Primar fără portofoliu-unic în România. Dar dvs. ați delegat ceva ce de fapt nu aveați, domnule! Dvs. nu aveați drept de semnătură nicio clipă, pentru că mandatul dv este nul de drept din start! Domnule Fritz, `cazul Fritz` va fi cel mai `gras` caz al DNA de mulți ani încoace!”,a scris Nicolae Robu.

Dominic Fritz, un primar ce prăduiește banii timișorenilor

Fostul edil a mai scris pe pagina sa de Facebook că Fritz cheltuiește banii timișorenilor și-l acuză de minte din prima sa zi de mandat.

„Ați mințit în dosarul de alegeri, ați mințit în dosarul de la jurământ. Mințiți continuu din prima zi de mandat! Ce vreți să faceți cu banii timișorenilor, domnule? Eu știu din surse interne USR+PLUS, mai bine zis PLUS, pt. că s-au săturat de dv și oameni care au crezut că sunteți altceva! Iată ce vreți: vreți să-i prăduiți prin ONG-urile care v-au sprijinit și alte structuri clientelare!”, a mai spus Robu.

Atacul la Dominic Fritz a continuat, iar fostul edil i-a cerut noului primar să facă dovada că are domiciliul în Timișoara.

„Ia prezentați dvs. dovada că aveți domiciliul în Timișoara! E simplu: fotocopii după paginile din cartea de identitate și din pașaport, ambele eliberate de autoritățile germane, în care este înscris domiciliul! Pentru că nu puteți fi dumneavoastră mai presus de lege în țara asta, numai pentru că nu-i sunteți cetățean!”, a conchis fostul edil pe pagina sa de Facebook.

Nicolae Robu, vizită la DNA

Fostul primar a fost trimis în judecată de DNA în 2019 alături de alți inculpați. El a fost cercetat într-un dosar privind casele naționalizate. Procurorii l-au acuzat de abuz în serviciu și că a obținut foloase necuvenite în formă continuă.