Noul antrenor de la CFR Cluj, Marius Șumudică, a declarat că are planuri mari cu echipa din Gruia și promite o schimbare radicală.

Marius Șumudică a oferit primele declarații la Digi Sport după ce a semnat cu CFR Cluj și a dat de înțeles că vom vedea un cu totul alt antrenor.

Obișnuit să facă spectacol pe marginea terenului, Șumudică a promis că de data aceasta se va controla pentru a nu risca să fie eliminat de pe banca tehnică.

„O să vedeți un alt Șumudică, din punct de vedere al imaginii, al comportamentului. O să vedeți un antrenor mai așezat, fără discuții cu arbitrii care mi-ar aduce suspendări. La ce condiții am, trebuie să fii nebun să faci niște lucruri care îți pătează imaginea”, a declarat Șumudică la Digi Sport.

Șumudică promite o schimbare ,,la față” pe banca tehnică de la CFR Cluj

Noul antrenor al clujenilor a mai precizat că e mândru că a ajuns la o echipă puternică și că va face tot ce poate pentru a aduce rezultate.

„Am ajuns la unul dintre marile cluburi. Înseamnă ceva pentru mine și ca expunere, trebuie să fiu acolo, să fiu pe bancă, nu trebuie să mai fac nicio greșeală care să permită arbitrilor să mă elimine”, a mai adăuga antrenorul.

Șumudică va primi un salariu lunar de 20.000 de euro de la CFR Cluj, după ce Neluțu Varga a reușit să-l convingă să vină pe banca tehnică.

În ultimii ani, Șumudică a antrenat echipele Kayserispor și Gaziantep din Turcia. Tehnicianul român a plecat de la ambele echipe cu scandal, în ciuda rezultatelor bune a echipelor.

Edi Iordănescu a decis să încheie un capitol din cariera sa de antrenor și a renunțat să mai antreneze echipa din Gruia, chiar dacă a reușit să câștige campionatul și să o ducă în Liga Campionilor.

,,Mulţumesc suporterilor pentru momentele speciale de la ultimul joc şi pentru dragostea lor pentru echipă şi nu în ultimul rând staff-ului tehnic care a fost la nivel înalt, staff-ului medical şi tuturor celor implicaţi în activitatea zilnică a echipei!! Sunt mândru că am reprezentat Clujul şi clujenii!! HAI CFR Cluj, CAMPIOANA ROMÂNIEI!!”, a scris Edi Iordănescu pe pagina sa de Facebook.