Clipe de groază pentru o femeie ce și-a terminat cumpărăturile într-un supermarket din Roma. În timp ce se îndrepta spre mașină, o turmă de mistreți au încercuit-o și i-au furat cumpărăturile.

Conform autorităților, prezența porcilor mistreți în mai multe orașe italiene nu reprezintă o noutate. Toată scena a avut loc în parcarea unui supermarket din localitatea Le Rughe, de lângă Roma.

urma de porci mistreți o urmăresc pe femeie, în ciuda încercărilor ei de-ai ține la distanță. La un moment dat, pentru a scăpa de ei, aruncă la pământ toate cumpărăturile.

Atacul porcilor mistreți într-o parcare a unui supermarket

Porcii au început să mănânce conținutul pungilor de cumpărături, iar alții au luat ce au putut și au fugit. Totul a fost filmat și postat pe rețelele de socializare, iar cel care a văzut toată scena a precizat că nu-i vine să creadă ce vede.

Anul trecut, primarul Romei a ordonat o anchetă după ce mai mulți mistreți, care vizitau foarte des orașul, au fost împușcați și uciși de către oamenii legii într-un loc de joacă pentru copii, aproape de Vatican. Activtiștii pentru drepturile animalelor au intervenit de urgență și au protestat zile în șir împotriva polițiștilor.

Pe de altă parte, fermierii susțin că porcii mistreți fac ravagii pe terenurile lor și provoacă accidente rutiere fatale.

Peste 10.000 de accidente rutiere pe an în Italia sunt datorate porcilor mistreți, informează The Guardian. Totodată, mulți oameni sunt răniți sau chiar uciși în fiecare an de mistreții care îi atacă în mai multe zone urbane.

Fermerii cer autorităților să intervină de urgență deoarece numărul porcilor mistreți a crescut considerabil. Conform statisticilor oficiale, în Italia trăiesc peste două milioane de porci mistreți. Carnea de mistreț este un element esențial al bucătăriei toscane.

Reamintim că o femeie a avut o surpriză când s-a îndreptat spre mașina parcartă. O turmă de porci au acostat-o și au început să-i fure din cumpărăturile făcute.