Ceea ce trebuia să fie o zi romantică, sărbătoarea Dragobetelor a însemnat motiv de scandat şi agresare fizică pentru un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Cugir, judeţul Arad, care şi-a scalpat fosta iubită de 17 ani, chiar de ziua de Dragobete.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Arad, autorităţile au fost alertate cu privire la un incident de violenţă care a avut loc într-un parc din judeţul, în jurul orei 22:00.

Luată la pumni de Dragobete

Ajunşi la faţa locului, adolescenta a informat organele de lege că fostul iubit a luat-o la pumni în urma unor discuţii „aprinse”.

Tânăra a precizat că după bătaia primită, bărbatul de 23 de ani a luat-o la goană într-o „direcţie necunoscută”, motiv pentru care jandarmii au procedat la demararea căutărilor bătăuşului. Aceştia l-au reţinut pe o stradă din vecinătatea parcului în care s-a petrecut incidentul de faţă.

„Ieri seară, în jurul orei 22, echipajul de Jandarmerie aflat în serviciul de ordine publică, a fost direcționat într-un parc din municipiul Arad, unde o tânără ar fi fost agresată fizic de către fostul iubit. Jandarmii au ajuns de urgență la locul indicat și au identificat persoana agresată, o tânără de 17 de ani, din Arad.

Aceasta le-a povestit jandarmilor că fostul iubit, un bărbat de 23 de ani, tot din Arad, pe fondul unor discuții mai aprinse i-ar fi aplicat două lovituri cu pumnul la nivelul feței, după care a fugit într-o direcție necunoscută. Jandarmii au plecat imediat în căutarea bărbatului și l-au depistat pe o stradă din apropierea locului în care s-a petrecut agresiunea.

Toate persoanele implicate în acest eveniment au fost conduse la sediul poliției în vederea luării măsurilor legale”, se arată într/un comunicat de presă al Inspectoratul Județean de Jandarmi Arad.

De remarcat este faptul că jandarmii au întocmit pe numele bărbatului violent „actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, conform Codului Penal”.

Astfel, actele de sesizare în cauză au fost prezentate organelor de urmărire penală, pentru continuarea cercetărilor, mai precizează jandarmii.