Vlad Grigoraș din județul Bistrița-Năsăud a început recent să organizeze diverse acțiuni de ecologizare, alături de prietenii săi în cadrul asociației Oameni pentru Oameni.

Acesta a gândit „”în afara cutiei și a găsit o metodă originală pentru a strânge fondurile necesare pentru acțiunile acestuia, respectiv vânzarea de tricouri pentru saci menajeri și mănuși.

Oameni pentru Oameni, o asociație înființată de Vlad Grigoraș care a reușeșit într-o lună ce nu au putut face autoritățile în ani

Astfel, alături de prieteni Vlad Grigoraș a reușit să curețe mai multe zine din oraș, totul pornind ca o pură acțiune personală. Acesta nu a cerut suportul autorităților, iar în timp, a înființat asociația Oameni pentru Oameni.

Mai mult, cu toate că a pus la punct asociația anterior amintită, Vlad continuă să lucreze fără a cere ajutorul autorităților, fiind suficiente metodele de strângere de fonduri pe care acesta le identifică. Deepl Pro crack

Tricouri pentru saci de gunoi și mănuși

Concret, persoanele care achiziționează un tricou cu sigla asociației contribuie activ la acțiunile desfășurate. Acestea costă 50 sau 55 de lei, iar din banii obținuți asociația poate cumpăra 10 saci și 5 perechi de mănuși.

„Am pornit o colaborare alaturi de Perfect Gift – Cadouri Personalizate și, pe această cale, le mulțumesc din suflet pentru sprijinul acordat și implicare.

Ne-am decis ca absolut tot „profitul” rezultat din aceste tricouri o sa mearga spre acțiunile de ecologizare (pentru manusi, saci, apa, greble și orice o sa mai avem nevoie pe viitor).

Daca mai primim si din alte părți mănuși și saci, bănuții ramasi o sa fie folositi la cumpărarea de alimente si de hainele care vor fi donate catre cei care au nevoie.

Până acum, în 5 sâmbete am reușit să adunăm 1120 de saci!

Cumpărând un tricou ne ajutați să facem curățenie în continuare pe maluri, paduri și alte zone cu depozite ilegale de deșeuri. Totodata, prin cumpărarea unui tricou ne puteti ajuta cu 10 saci și 5 perechi de mănuși ( ca exemplu). express vpn crack

Avem toate mărimile disponibile. Durata de asteptare e de 3-4 zile pentru primirea tricoului, din momentul in care se da comandă.

Cel fara scris e 50 de lei
Iar cel cu scris e 55 de lei.

Comenzile se pot face pe pagină prin mesaj sau la numărul de telefon: 0743589770!
Va mulțumim frumos pentru sprijin”, a scris bistrițeanul pe rețeaua de socializare Faceboo.