Oradea.  Clipe de coșmar pentru o copilă de 12 ani. Un bărbat, în vârstă de 66 de ani a răpit-o de lângă Parcul Salca, în timp ce stătea la o trecere de pietoni de pe strada Seleuşului. Bărbatul a agresat-o sexual într-o casă din apropiere, dar fetița a reușit să scape.

Incidentul a avut loc luni după-amiază, în jurul orei 17.30. Bărbat a acostat fetița în timp ce se juca în parc. La început, agresorul a încercat să o convingă să-l însoțească. După care a devenit mai agresiv și a luat-o de mână cu forța.

Bărbatul a târât-o până la o casă din apropiere, unde a încercat să o sărute și să o mângâie în zonele intime.

Oradea. Agresor sexual ce a răpit în ziua mare o fată de 12 ani

Norocul a fost de partea fetei, care a reușit să fugă din casa agresorului, care i-a dat pace de frica de a nu a atrage privirile celor din jur.

Părinții au alertat de urgență poliția după ce fata lor le-a povestit prin ce clipe de coșmar a trecut.

Conform Bihoreanul.ro, polițiștii au reușit să-l prindă pe agresorul sexual, un bărbat în vârstă de 66 de ani. El a fost audiat și arestat preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul este anchetat pentru agresiune sexuală și lipsire de libertate.

Clipe de coșmar pentru o fetiță de doar 12 ani

Fetița a fost forțată să întrețină relații sexuale cu bărbatul în vârstă de 66 de ani. Conform informării Parchetului Oradea, agresorul a sărutat-o pe gură pe fetiță și a strâns-o de sâni în repetate rânduri, fără voia acesteia.

Polițiștii recomandă părinților să-i supravegheze pe copii în momentul în care ies cu ei în spații publice.

„Câteva clipe de neatenţie sunt suficiente ca acesta să dispară sau să se accidenteze”, explică ofiţerul de presă al Poliţiei Bihor, Ioana Lascău.

De asemenea, părinții trebuie să-i învețe pe copii să-și ceară voie pentru a pleca și să le spună exact unde și cu cine merg.