Două femei din Oradea au fost rănite de chiar de Ziua Femeii de către fostul prieten al uneia dintre ele. Bărbatul le-a invitat la el, după care le-a rănit pe amândouă în apartamentul acestuia.

Incidentul s-a produs luni seara, într-un apartament de pe strada Traian Lălescu.

Conform BIHOREANUL, în jurul orei 22, bărbatul ce le invitase pe cele două femei la el în apartament, a devenit agresiv datorită consumului de alcool și al geloziei. Bărbatul și-a pălmuit fosta iubită, iar pe prietena ei a tăiat-o cu cuțitul la mână.

Victimele au vârsta de 37 și respectiv 44 de ani. Scandalul a fost unul violent, iar la fața locului a intervenit un echipaj de poliție pentru a calma spiritele. Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a fost imobilizat de către polițiști și dus la sediul Poliției municipiului Oradea.

Un ,,cadou” neașteptat de 8 martie

Femeile au fost cele care au inștiințat poliția, sunând la 112. La scurt timp după apelul telefonic, polițiștii de la Biroul de Ordine Publică Oradea l-au găsit pe agresor în fața blocului. Ei l-au imobilizat și dus la audieri.

Cele două femei au fost duse la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare. Doctorii au precizat că leziunile au fost superficiale, iar internarea în spital nu a fost necesară. Bărbatul de 43 de ani care, pe motivul consumului excesiv de alcool a agresat pe cele două femei a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie, pentru dezalcolizare.

Bărbatul a devenit gelos pe fondul băuturilor alcoolice

Polițiștii au decis că comportamentul bărbatului este periculos atât pentru sine, cât și pentru cei din jurul lui.

Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Poliției, a declarat că bărbatului i s-a deschis dosar penal pentru amenințare, loviri și alte violențe.

Conform comisarului șef Alina Fărcuța, polițiștii continuă cercetările sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea.

Din nefericire, Ziua Femeii a devenit un adevărat coșmar pentru cele două orădence. Invitate la fostul prieten al uneia dintre femei, bărbatul, după ce a băut peste măsură, a lovit-o pe fosta lui iubită. De asemenea, el a luat un cuțit și a tăiat-o la mână pe prietena ei cu care a venit în vizită la bărbat.

Polițiștii au intervenit de urgență, iar bărbatul a fost dus la dezalcoolizare.