Gest emoționant din partea unei firme orădene. Înainte de Sfintele Sărbători, mai multe persoane în nevoie vor primi peste 10 tone de făină de grâu și mălai.

Reprezentanții Direcției de Asistenţă Socială Oradea au fost cei care au împărțit ajutoarele centrelor din subordine. Totodată, făina de grâu și mălai a fost împărțită și la peste 20 de asociații și fundații din municipiu. Alimentele vor fi distribuite cât mai repede, în speranța că va ajunge la cât mai multe persoane.

Anca Grama, directorul DASO, a precizat că gestul companiei reprezintă un ajutor important pentru multe persoane nevoiași în prag de sărbători.

„Reprezentanţii companiei, care doresc să îşi păstreze anonimatul, ne-au întrebat cu ce pot să îi ajute pe cei mai puţin favorizaţi dintre orădeni. Noi am spus că ar fi cel mai bine cu alimente de bază. Pentru a-şi prepara ei ce doresc”, a precizat Anca Grama, relatează Bihoreanul.

Oradea. 10 tone de făină pentru persoanele sărace din municipiu

Distribuirea alimentelor a început de săptămâna trecută și va ajunge la beneficiari înainte de sărbători. Valoarea totală a alimentelor este de peste 30.000 de lei.

Totodată, Grama a mai precizat că peste 40 de familii au primit o parte din alimente. Părintele Mircea Ioniță de la Biserica Militiară din Oradea a donat 25 de pachete cu alimente, în valoare de 50 de lei. De asemenea, 15 pachete au fost donate de către DASO din rezervele proprii.

„O parte din alimente au fost distribuite de angajaţii DASO, ocazie cu care am împărţit către 40 de familii cu copii şi pachete cu mâncare”, a mai spus Grama.

Reamintim că o firmă din Oradea ce a dorit să-și păstreze anonimatul a donat peste 10 tone de făină pentru persoanele nevoiașe din municipiu. Valoarea totală a alimentelor este de peste 30.000 de lei, iar distribuirea lor a început de săptămâna trecută.

Scopul este ca și alimentele să ajungă pe masa persoanelor în nevoie înainte de Sfintele Sărbători.