În urmă cu câteva zile un fost angajat al firmei Mercedes a comis o faptă de pomină. Bărbatul în vârstă de 38 de ani, care a fost concediat de la fabrică Mercedes-Benz din Vitoria, din nordul Spaniei, a recurs la un gest extrem pentru a se răzbuna folosindu-se de mijloace logistice externe.

Ex-angajatul a făcut zob 69 de automobile nou-nouțe Mercedes-Benz

Ex-angajatul Mercedes-Benz a făcut zob, joi, 69 de autoturisme nou-nouţe, relatează presa internaţională. Daily Mail şi publicaţia spaniolă El Mundo au anunțat că pagubele au fost evaluate la incredibila sumă de 5 milioane de euro.

Bărbatul și-a gândit răzbunarea și, fără să stea prea mult pe gânduri, a furat un excavator de la firma la care lucra în acel moment și s-a deplasat cu el la fabrica de unde fusese recent dat afară. Acolo, a dărâmat poarta de la parcare fără nicio emoție şi apoi a lovit violent cu excavatorul toate maşinile care i-au ieşit în cale. ”Demolatorul” s-a oprit abia când paznicii au început să tragă focuri de armă. Achievement-ul personal ar merita însă analizat de către experții în recorduri: a reușit să distrugă zeci de maşini cu o valoare cuprinsă între 50.000 şi 90.000 de euro.

În cele din urmă, bărbatul a fost preluat de către forțele de ordine spaniole și urmează să fie audiat, cercetările în acest caz fiind în plină desfășurare. Se dovedește încă o dată că persoanele care doresc să-și facă dreptate pe cont propriu, chiar dacă inițial ar fi putut, teoretic, să aibă dreptate, de fapt, își complică și mai mult situația și își zădărnicesc uneori iremediabil existența. Cel mai probabil tânărul aventurier își va petrece ani buni în spatele gratiilor și anii cei mai promițători ai unei perioade care este considerată cea mai activă vor fi ratați cu siguranță.