Partida dintre Dinamo București – AFC Hermannstadt este decisivă în lupta pentru evitarea retrogradării pentru ambele echipe.

Eugen Beza, antrenorul sibienilor, a precizat că singura variantă este o victorie la București.

,,Cât timp ne aflăm pe un loc retrogradabil, depindem și de ce rezultate fac celelalte echipe. Dar în primul rând depindem numai de noi. Este o luptă strânsă, dar vom merge la Dinamo să luăm toate cele trei puncte. Mai sunt 9 puncte în joc și se poate întâmpla orice.

Dinamo București este o echipă bună, o echipă care pe fază ofensivă crează foarte mult. Au, totuși, problemele lor pe care sperăm să le putem specula. Din punctul meu de vedere, ei depind foarte mult de jocul lui Nemec, Anton și de centrările lui Sorescu. Au jucători de calitate.”, a declarat Eugen Beza, antrenorul principal al A.F.C.Hermannstadt, relatează Turnul Sfatului.ro.

Bătălia pentru salvarea de la retrogradare

Atât FC Hermannstadt, cât și Dinamo sunt în confruntare directă pentru evitarea retrogradării și obținerea unui loc de baraj. Altfel spus, ambele echipe încearcă să rămână în Liga I.

Dinamo a câștigat de trei ori la rând și ocupă locul 5 în play-out, având 24 de puncte. Echipa antrenată de Eugen Beza a reușit să câștige două meciuri și a făcut un egla, ocupând locul 9 în clasamentul play-out-ului, cu 20 de puncte.

La meciul de astăzi, sibienii nu vor putea conta pe fundașul Patricio Matricardi și atacantul Drazen Bagaric, ambii accidentați.

FC Hermannstadt au reușit să câștige o singură dată împotriva celor de la Dinamo

Cele două echipe s-au întâlnit până acum de opt ori în Liga I. Bucureștenii s-au impus în fața sibienilor de patru ori, un meci s-a terminat cu victoria celor de la FC Hermannstadt, iar celelalte trei partide s-au încheiat la egalitate.

Astăzi, de la ora 21:15, pe Stadionul Ștefan cel Mare din București va avea loc meciul dintre Dinamo București și FC Hermannstadt.